bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Sen çok tarafsız kullanmışsın.Muslera varken yandaş yandaş oy kullanmış. :
Sen çok tarafsız kullanmışsın.Muslera varken yandaş yandaş oy kullanmış. :
Muslera ne yaptı bu sene de oy verdin asıl senMuslera varken yandaş yandaş oy kullanmış. :
Valla hangi takımlı olursam olayım Muslera varken her türlü Muslera alırdı.Sen çok tarafsız kullanmışsın.
Senin kankeyta saçmalıyor mu?Muslera ne yaptı bu sene de oy verdin asıl sen
O dandik takıma rağmen Galatasaray 2.olabildiyse Muslera sayesindedir.Muslera ne yaptı bu sene de oy verdin asıl sen
Saçmalıyor tabii kiSenin kankeyta saçmalıyor mu?
Yoo Muslera'nın aldığı 3 maç say banaO dandik takıma rağmen Galatasaray 2.olabildiyse Muslera sayesindedir.
@BesaleT , ikinciliği muslera değil bizim yer cücesi yüzünden.Saçmalıyor tabii ki
Hangisi en iyi demiyoruz ki hangisi daha iyi sezon geçirdi diyoruz. Muslera sezonun yarısında yoktu bile ipten aldığı maç da çok olmadı bu sezon.
------
Yoo Muslera'nın aldığı 3 maç say bana
Hee o da var@BesaleT , ikinciliği muslera değil bizim yer cücesi yüzünden.
Saçmalıyor tabii ki
Hangisi en iyi demiyoruz ki hangisi daha iyi sezon geçirdi diyoruz. Muslera sezonun yarısında yoktu bile ipten aldığı maç da çok olmadı bu sezon.
------
Yoo Muslera'nın aldığı 3 maç say bana
İrfan: Beni bu sıralamadan çıkarın.Muslera varken yandaş yandaş oy kullanmış. :
------
Muslera > Uğurcan > Altay > İrfan
Sadece bir hata bulup ordan mı yürüyeceğini sandın eski dostum @BesaleT
Adam bu sene harika işler çıkardı bu kadar fanatik olma..
Tam fanatik adamı buldun en fanatik olmayan kişiyimdir onca insan arasından.Sadece bir hata bulup ordan mı yürüyeceğini sandın eski dostum @BesaleT
Adam bu sene harika işler çıkardı bu kadar fanatik olma..
İrfan Göztepe'ye rağmen gelecek vaat eden bi kaleci görüntüsü çizdi. Böyle devam ederse daha üst takımlarda görürüz net.İrfan: Beni bu sıralamadan çıkarın.
Ya Beso her şey gol yememek mi ki bu adam 40 maçın 20'sinde sakattıTam fanatik adamı buldun en fanatik olmayan kişiyimdir onca insan arasından.
Luyindama gibi kalas defanslara rağmen ligde en az gol yiyen takımın kalecisini seçmek fanatiklik olmasa gerek.
İrfan bu sezon yaptığı hatalarla bir sürü puan kaybına neden oldu. Asla üst takımlarda oynayacak bir kumaşı yok.Tam fanatik adamı buldun en fanatik olmayan kişiyimdir onca insan arasından.
Luyindama gibi kalas defanslara rağmen ligde en az gol yiyen takımın kalecisini seçmek fanatiklik olmasa gerek.
------
İrfan Göztepe'ye rağmen gelecek vaat eden bi kaleci görüntüsü çizdi. Böyle devam ederse daha üst takımlarda görürüz net.
Ben öyle düşünmüyorum atletik yapısıyla tekniğini de geliştirirse + tecrübe ile iyi bir seviye olacaktır.İrfan bu sezon yaptığı hatalarla bir sürü puan kaybına neden oldu. Asla üst takımlarda oynayacak bir kumaşı yok.
İşte o 20'sinde de oynasa şampiyonduk.Ya Beso her şey gol yememek mi ki bu adam 40 maçın 20'sinde sakattı
Galatasaray ligde belki de en az rakibe hücum veren takımların başında geliyor bu arada. Yerin dibine soktuğunuz Fatih Öztürk bile 12 maçın 5'inde gol yememiş.
Ersun Yanal'a bir sol bek alınsaydı biz de şampiyonduk. @xdragxxBen öyle düşünmüyorum atletik yapısıyla tekniğini de geliştirirse + tecrübe ile iyi bir seviye olacaktır.
------
İşte o 20'sinde de oynasa şampiyonduk.