Okey, şimdilik televizyonun başındayım zaten.Bölüm başlayınca ekran başında olursan etiket atsana.Şarjım az, dolsun biraz telefon.
![]()
------
@Emre Ozansoy tam 1 dakika kaldı.
Son düzenleme:
Okey, şimdilik televizyonun başındayım zaten.Bölüm başlayınca ekran başında olursan etiket atsana.Şarjım az, dolsun biraz telefon.
![]()
15 dakikacık mıymış özet? Rezalet!
Özet bitmedi ki reklam bitti.15 dakikacık mıymış özet? Rezalet!
Ben özet bitince at demiştim, ama telefon şarja takılı izleyeyim bölümü.Özet bitmedi ki reklam bitti.
------
Amaan yanlış anlamışım tamam bir daha etiket atarım özet bitince.![]()
İşte reklama girince yanlış anlayıverdim, bir daha etiket istiyor musun.Ben özet bitince at demiştim, ama telefon şarja takılı izleyeyim bölümü.![]()
Olur olur.İşte reklama girince yanlış anlayıverdim, bir daha etiket istiyor musun.![]()
O zaman geliyoor.Olur olur.![]()
Bensu dışında yeteneksiz biri yok.Başroller @Aserat gibi kaknem ve yeteneksiz![]()
Açayım hemen.@Emre Ozansoy son 6 dakika, ciddi ciddi 1 saat özet verdiler.![]()
Evet evet maç bitti herhalde.Açayım hemen.Güzel oldu özet vermeleri.
Aynen, bitti az önce. Umarım reklamsız gider şimdi.Evet evet maç bitti herhalde.![]()
![]()
Başka şansları yok galiba.Aynen, bitti az önce. Umarım reklamsız gider şimdi.![]()
Ay kalpten gitmedim de şimdiden içim kıpır kıpır.Bu rekabetin aşka dönüşeceğini biliyor olmak bile diziyi izlememek için bir sebep...------Süreyya dedi @slhttnmtl kalpten gitti.![]()