Ay bu ne böyle gecenin hangi yarısı yazmışım da bu kadar bozuk.Bu arada Serra Arıtürk'e hiç pozitif bakıyordum ama rolüne de olmuş Kadir Doğulu ike dd yapılmışlar.
Ne anlatmak istedin?@slhttnmtl
Serra 98liGüzel bölümdü. Hak etmişti bu yükselişi. Haftaya 4+ü geçeceğini düşünüyorum 3 grupta da.
Kadir'in büyük olduğunu tahmin ediyordum da Serra beklediğimden küçükmüş yuh 😱 resmen erken evlense babası olabilecek adam
Bu dizi çocuk evliliklerini destekliyor yayından kaldırılsınKadir'in büyük olduğunu tahmin ediyordum da Serra beklediğimden küçükmüş yuh 😱 resmen erken evlense babası olabilecek adam![]()
NTC Medya patlak vermedi diye hayret ediyordum al işteBu dizi çocuk evliliklerini destekliyor yayından kaldırılsın![]()
Kızla aynı yaşta olmama şaşırdım abla diyesim geliyodu kızaNTC Medya patlak vermedi diye hayret ediyordum al işte![]()
Normal zaten nereden baksan bir 30'u var gibiydiKızla aynı yaşta olmama şaşırdım abla diyesim geliyodu kıza![]()
Erken çökmüş kızcağızNormal zaten nereden baksan bir 30'u var gibiydi![]()
YazıkErken çökmüş kızcağız
Bi de şimdi baktım Berkcan Güvenin eski sevgilisiymiş öyle ünlü olmuş 😱
Yakında Enes baturun eski sevgilisi kızı da dizilerde görürüz belkiYazık
Evet, bir ara meşhur olmuştu Serra da Serra, hatta o zamanlar gördüğümü bile hatırlıyorum![]()
Menajerimi Ara'ya konuk olarak başladı zaten o yavaştanYakında Enes baturun eski sevgilisi kızı da dizilerde görürüz belki![]()
Günaydın bunu yeni mi öğrendin benden bi yaş küçük serra
Dizide o kadar küçük gözükmüyor.
Fragman nerede başladı nerede bitti ya3. BÖLÜM 2. FRAGMANI