Farklı bir şey iddia ettiğimi hatırlamıyorum hatta fragman konusunda yorumlarım da var.
Sen onu bunu bırak da Zeynep Kankonde ve Günay Karacaoğlu'nun bırak karşılıklı sahnesini bollll bol karşılıklı sahneleri olacak sanırım.
Farklı bir şey iddia ettiğimi hatırlamıyorum hatta fragman konusunda yorumlarım da var.
Gümbür gümbür geliyorlar. Çok sevdim seveceğimiz kesin.Farklı bir şey iddia ettiğimi hatırlamıyorum hatta fragman konusunda yorumlarım da var.
Sen onu bunu bırak da Zeynep Kankonde ve Günay Karacaoğlu'nun bırak karşılıklı sahnesini bollll bol karşılıklı sahneleri olacak sanırım.
Sen onu bunu bırak da ben şu anda bu diziye yazın işi bile diyebilirim.Gümbür gümbür geliyorlar. Çok sevdim seveceğimiz kesin.
Ne diyordun ki daha önce?Sen onu bunu bırak da ben şu anda bu diziye yazın işi bile diyebilirim.
Yazın işi bu değil.Ne diyordun ki daha önce?
Büyük konuşmamak gerek. Bu arada Çağla da şimdiden favorim oldu.Yazın işi bu değil.
Diyebilirim diyerek hala Cam Tavanlar ve klişeler klişesi Baht Oyunu'na açık kapı bıraktım.Büyük konuşmamak gerek. Bu arada Çağla da şimdiden favorim oldu.
Ay onların hepsi favorim, Çağla'yı da bu fragmandan sonra sevdim.Diyebilirim diyerek hala Cam Tavanlar ve klişeler klişesi Baht Oyunu'na açık kapı bıraktım.
Yuh artık, Esra, Zümrüt ve Esra'nın annesi hatta senin için Çınar bile varken Gülin (Çağla) mı. 😱
Oh çok şükür. Valla diğer fragmanlarda olmayan biri için erken konuşamam, 2. bölüme artık.Ay onların hepsi favorim, Çağla'yı da bu fragmandan sonra sevdim.
Bu adamın neyini seviyorsun cidden ya, tabiki de açtım antilik modumu.Antilik modunu açtın yine.
Samimiyeti yeter be.Bu adamın neyini seviyorsun cidden ya, tabiki de açtım antilik modumu.
Bu itici oğlan mı samimi. 😱Samimiyeti yeter be.
Evet.Bu itici oğlan mı samimi. 😱
Samimiyet için avatarıma bakabilirsin.
Öyle bir şey demedim yine de sağ ol da ona da samimi demezsin ya Kamera Arkası röportajında bile sırıtıyordu. Mesela Burcu Özberk'le bu itici bir mi.Evet.
Ay tamam, en iyisi Hazal Kaya - Evrim Alasya. Bunlardan daha iyisi yok.
Tabiki de bir değil. Röportajı nasıl izledin merak ediyorum. Burak, Burcu'dan daha iyiydi orada da.Öyle bir şey demedim yine de sağ ol da ona da samimi demezsin ya Kamera Arkası röportajında bile sırıtıyordu. Mesela Burcu Özberk'le bu itici bir mi.
Gözlerim ve kulaklarımla izledim ve Burcu'nun samimiyeti bir de o itici oğlanın her şekilde insanı soğutması.Tabiki de bir değil. Röportajı nasıl izledin merak ediyorum. Burak, Burcu'dan daha iyiydi orada da.