'Aşk Mantık İntikam'da Kim Kimdir? | FOX

@slhttnmtl sıcak iş geliyor derken ciddiydim. :A

Farklı bir şey iddia ettiğimi hatırlamıyorum hatta fragman konusunda yorumlarım da var. :A

Sen onu bunu bırak da Zeynep Kankonde ve Günay Karacaoğlu'nun bırak karşılıklı sahnesini bollll bol karşılıklı sahneleri olacak sanırım. :Z

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Farklı bir şey iddia ettiğimi hatırlamıyorum hatta fragman konusunda yorumlarım da var. :A

Sen onu bunu bırak da Zeynep Kankonde ve Günay Karacaoğlu'nun bırak karşılıklı sahnesini bollll bol karşılıklı sahneleri olacak sanırım. :Z
Gümbür gümbür geliyorlar. :bhr: Çok sevdim seveceğimiz kesin. :Z

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Büyük konuşmamak gerek. :A Bu arada Çağla da şimdiden favorim oldu. :Z
Diyebilirim diyerek hala Cam Tavanlar ve klişeler klişesi Baht Oyunu'na açık kapı bıraktım. :A

Yuh artık, Esra, Zümrüt ve Esra'nın annesi hatta senin için Çınar bile varken Gülin (Çağla) mı. 😱

• Güldürdün
Diyebilirim diyerek hala Cam Tavanlar ve klişeler klişesi Baht Oyunu'na açık kapı bıraktım. :A

Yuh artık, Esra, Zümrüt ve Esra'nın annesi hatta senin için Çınar bile varken Gülin (Çağla) mı. 😱
Ay onların hepsi favorim, Çağla'yı da bu fragmandan sonra sevdim. :A

• Güldürdün
Tabiki de bir değil. Röportajı nasıl izledin merak ediyorum. Burak, Burcu'dan daha iyiydi orada da. :Z
Gözlerim ve kulaklarımla izledim ve Burcu'nun samimiyeti bir de o itici oğlanın her şekilde insanı soğutması. :Z

Biri enerjinin uyuşması gerekiyor mu ne demişti biri de cool, tamam krdşm. :A

• Güldürdün
@slhttnmtl ne güzel ikizler... :bhr:

20210617_101807.jpg

• Olmamış

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler