2021 En Favori Çikolatayı Seçmeye Hazır mısınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Bu sayılıyor mu? :A @The_Erinch
img.py
Olm adamlar üstüne Çikolatalı yazmış; kimdir olm senin Türkçe öğretmenin :A :A :A

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
Ozaman benim kontenjandan al. Bunu da yazacaktım ama bir türlü adı aklıma gelmedi. Mevlütlerde dağıtılan çikolata diye arattım ama çıkmadı :A en favorim olabilir bu ama adını unutmuştum :(
Bende adını unuttum, hatta konuda yer alan Harby zannediyordum ama Google'dan bakınca o çıkmadı şaşırdım. :A İki saat adını unuttum, sonradan buldum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bende adını unuttum, hatta konuda yer alan Harby zannediyordum ama Google'dan bakınca o çıkmadı şaşırdım. :A İki saat adını unuttum, sonradan buldum. :A
Foruma gelirken çok durmadığım için kısa sürede aratmaya çalıştım. Hatta TR'den bir arkadaşa mesaj çekecektim :A genelde ordan alıp getiriyorum. Onu sorunca söylerdi elbet. Ufak olanları getirip burda bayram şekeri olarak dağıtıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Foruma gelirken çok durmadığım için kısa sürede aratmaya çalıştım. Hatta TR'den bir arkadaşa mesaj çekecektim :A genelde ordan alıp getiriyorum. Onu sorunca söylerdi elbet. Ufak olanları getirip burda bayram şekeri olarak dağıtıyorum :A
Bayramda burada eskiden dağıtırlardı onları, ama son 4-5 senedir hiç görmüyorum. :A Tadı cidden çok güzel ama. :bhr:

• Harika
Reactions: Dosi
  • Beğendim
Dido Kare
Ülker Sütlü Çikolata
Ülker Antep Fıstıklı Beyaz Çikolata
Ülker Albeni Viva
Nestle Damak İnci

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...