13 Haziran 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kefaret | FOX

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster | atv

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    16
ÇGH çok güzel oranlarla ara vermiş. Gelecek sene bu oranlarla devam edecektir.

MA sonraki haftalarda parça parça bırakacağı güzel bir yükleme yapmış.

Maçlar beklediğimden fazla izlenmiş.
Maçların reytingi için @denizz19 u bekler misin? Ben paylaşayım mı?

Survivor zirvede yer almış ama ben daha yüksek oranlar bekliyordum. En heyecan verici pota vardı, Teşkilat yoktu derken geçen hafta ile aynı oranları alabilmiş. Bakalım bundan sonra ne olacak reytinglerde.

ÇGH2 sezon finaliyle iyi gitmiş. Seneye bu oranları koruyamayabilir ama.

EURO 2020 maçları yüksek oranlar almış.

Geçen haftaki şoktan sonra Menajerimi Ara bir nebze de olsa silkinip toparlanmış. :Z Tüm gruplarda 0.50 civarı artması az görünse de önemli bir şey çünkü bir anda 2-3 reyting yükselecek hali yok. Umarım Teşkilat'ın yokluğunda kendini AB'de 3 reytinge sabitleyebilir. Gelecek hafta ATV'nin yeni dizisi başlıyor ama iddialı bir rakip olacağını sanmıyorum Seçkin Özdemir varken. :A

Sezon dizilerinden bir tek Kefaret için final haberi çıkmadı. Gerçi biteceği kesinleşti sayılır ama hala ne zaman biteceği belli değil. Yaza rağmen hala 4 reyting aldığını görünce bitirmeye kıyamıyorlar herhalde. :A

ÇGH2 giderayak bayağı toparlanmış bitsin diyenlere bu reytingleri göstermek lazım. :A Maçlar da kimseyi etkilemeden kendi çapında takılmaya devam ediyor olan milli maça toslayan Kırmızı Oda'ya oldu resmen. :(

Cam Tavanlar'ın 20.00'deki tekrarı iyi gitmiş. Zaten ilk bölüm de Youtube Trendler'de kaç gündür 1. sırada anlaşılan bu hafta önemli bir yükseliş gelecek.

Cam Tavanlar'ın cumartesi tekrarı faciasından sonra pazar yayınlanan tekrarı umut vadediyor, Aşkın Tarifi bile 1 reyting yükseliyorsa Cam Tavanlar'dan güzel bir atak gelmeli. :Z

Menajerimi Ara fazla düşmemiş, rakibi belki biraz etkiler ama yine bu civarlarda gider yaz boyu.

Kefaret, AB'de uçmuş, dizi sezon finali yapar diye korkuyorum. :A (şaka :A)

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem