Milli Takımlar | Genel Yorum & Sohbet Konusu 🇹🇷 ⚽️ 🌍

Avatarıma bak ve utan bu dediğinden kütük...

Kulüp takımlarında uyguladığımız avatar sinerjisini şimdi de milli takıma taşımak adına tüm forum halkını bana katılmaya davet ediyorum :A

@Sherlock @MEnes @Dosi @mesmeso @xdragxx @HeisenBerg @DarkLegenD @12.Adam @bazinga @The_Erinch @Tolstoyevski @S.G.A.T. @BARON男爵 ve futbolla ilgilenen herkes...
Utku beyciğim, malum zat tam da beklediğim gibi bir tutum içerisine girmiş.Allah akıl fikir versin. (vermedi) :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Avatarıma bak ve utan bu dediğinden kütük...

Kulüp takımlarında uyguladığımız avatar sinerjisini şimdi de milli takıma taşımak adına tüm forum halkını bana katılmaya davet ediyorum :A

@Sherlock @MEnes @Dosi @mesmeso @xdragxx @HeisenBerg @DarkLegenD @12.Adam @bazinga @The_Erinch @Tolstoyevski @S.G.A.T. @BARON男爵 ve futbolla ilgilenen herkes...
Kimse ona inanmazdı zaten :A
Benim kedi için TR şapkası sipariş etmiştim, gelsin, katılırım bende sinerjiye :A kendi stilim ile :A @Tolstoyevski

Sinerjiye katıldık...

Beşiktaş'ın öz evladını avatarına koyarken hiç mi utanmadın? 😡😡

Ekli dosyayı görüntüle 103629
Asıl sen yabancı futbolcuyla sinerjiye katılırken hiç utanmadın mı 😡 Ben senin için Çağlar düşünmüştüm...

EAxvCDqXsAMUoUN.jpg

Ayrıca KRAL da Galatasaray'ın has adamıdır :A

image19-1535272529.jpg

Bu avatar stratejisi yüzünden GS iki sezondur tek kupa alamadı :A Hatırlatayım :A
Şşşş orasını karıştırma :A Şimdi Gs'lisi Fb'lisi Bjk'lisi Ts'lisi hep birlikte başaracağız bu sinerji işini :A

Asıl sen yabancı futbolcuyla sinerjiye katılırken hiç utanmadın mı 😡 Ben senin için Çağlar düşünmüştüm...

EAxvCDqXsAMUoUN.jpg

image19-1535272529.jpg

Şşşş orasını karıştırma :A Şimdi Gs'lisi Fb'lisi Bjk'lisi Ts'lisi hep birlikte başaracağız bu sinerji işini :A
Utku beyciğim, tahminlerini tamamlamışsın. :A

• Güldürdün

EAxvCDqXsAMUoUN.jpg

image19-1535272529.jpg

Ya hiç sağa sola gitmeye gerek yok Burak cidden Beşiktaş taraftarıdır. :D

• Güldürdün

EAxvCDqXsAMUoUN.jpg

image19-1535272529.jpg

Bana patlamaya hazır bombayı mı layık gördün?.. 😡😡 Neyse, bir kereliğine de olsa yanlışlıkla Haaland'ı durdurmuşluğu var... Koyalım bari...

Yakası kalkık, 8 maçta 8 gol atan Burak Yılmaz fotoğrafı gösterseydin bari...

• İlginç
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Ya hiç sağa sola gitmeye gerek yok Burak cidden Beşiktaş taraftarıdır. :D
Doğrudur da dört büyükleri dönüp duruyor sonuçta, o yüzden her takıma yakışıyor :A
------

Bana patlamaya hazır bombayı mı layık gördün?.. 😡😡 Neyse, bir kereliğine de olsa yanlışlıkla Haaland'ı durdurmuşluğu var... Koyalım bari...

Yakası kalkık, 8 maçta 8 gol atan Burak Yılmaz fotoğrafı gösterseydin bari...
Söyüncü aşkıyla yanıp tutuşuyordun. Ne ara ona da hainlik yaptın be adam 😱

Doğrudur da dört büyükleri dönüp duruyor sonuçta, o yüzden her takıma yakışıyor :A
------

Söyüncü aşkıyla yanıp tutuşuyordun. Ne ara ona da hainlik yaptın be adam 😱
Maalesef gerçekleri gördüm... Emre Özcan gazlamasına karşı koyamayıp kendisinin fanı olmuşluğum var geçmişte... Ama artık yok... @Sherlock

Ya biz burada kendi aramızda hainlik yarıştırıyoruz da cidden bu adamla hainlik konusunda yarışılmaz yoldaşlarım :A @Maskeli Fedai @MEnes @Sherlock
Hainlik yaptıysak bir sebebi var. ✍️

Ayakları kötü
Defanstan top çıkaramaz
Sürekli yan pas yapar
Baskı yapan rakibin karşısında ayakları titrer
Oyun kuramaz
Pozisyon bilgisi zayıftır
Takıma liderlik yapamaz
Güçlü değildir, ikili mücadelede hemen yere düşer
Hızlı değildir, kaplumbağaya bile yenilir

• İlginç
  • Güldürdün