'Konuşanlar' Rekor Kırdı! | Exxen

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
25,286
Puanı
1,060
1623056750350.png

Ocak ayında yayın hayatına başlayan Exxen'de Hasan Can Kaya rekor kırdı!

YouTube'da yayınladığı 'Konuşanlar' programını Ocak ayında Exxen'e transfer eden ünlü komedyen Hasan Can Kaya, ülkemizdeki tüm dijital platformlar arasında en çok izlenme sayısına ulaştı.

Talk-show programı Ocak ayından bu yana, 40 milyonunun üzerinde izlenme sayısı ile rekor kırdı.

Konuşanlar, sadece Exxen'de!

Kaynak: Ranini

Birde platformla uğraşsalar demek ki daha iyi yerlere gelecekte. Akılları nerede anlamak ne mümkün.

Bu programı Exxen üyeliği aldığımda göz atayım dedim, yüzümde mimik oynamadı. Nasıl izleniyor, nasıl rekor kırıyor anlamadım. :A Bu arada Savaşçı dizisi ile ilgili bir kısım vardı son bölümlerin birinde, o kısım güzeldi. :A

Sonuna kadar hak ediyor. Böyle zor günlerde bizi gülümsettiği için teşekkürler. 👏

Bu programı Exxen üyeliği aldığımda göz atayım dedim, yüzümde mimik oynamadı. Nasıl izleniyor, nasıl rekor kırıyor anlamadım. :A Bu arada Savaşçı dizisi ile ilgili bir kısım vardı son bölümlerin birinde, o kısım güzeldi. :A
Ben programı hiç izlemedim ama Birol Güven'in yazdığı işlerden kat kat iyi bir iştir net :A Birol Güven'e gülüyon mu sen :A

Programın kendine has bir komedisi var ve ben seviyorum. YouTube'da her bölümü milyon izlenen bir işin burada da aynı düzeyde gitmesi şaşırtmadı.

Ben YouTube'da görüyordum bakmıyordum

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Programı tam izlemedim ama bana komik bir program gibi gelmiyor, yine de YouTube kitlesinden dolayı şans olarak görmüyorum, tebrikler.