Şu ana kadar galiba kıran kırana geçen hiçbir turda seninle aynı oy vermedik... Yani 2'li, 3'lü eşleşmelerde...@MEnes in eşi...
Yakışmıyor... Geyik 🦌 Mecnun.@MEnes aldattı
Yine havandan geçilmiyor...Ne Ali Atay Mecnun, ne ben Mecnun'um... Mecnun'un eşi de Hazal Kaya değil, Ali Atay'ın eşi kendisi...
Bilgilendirme için de rica ederim önemli değil, her zaman bilgi vermeye açık biriyimdir... Teşekkürler, iyi günler...
Böyle de bir ruh hastasıyımdır, her zamanki halim işte...Yine havandan geçilmiyor...
İnsanın kendisini tanıması çok güzel ve yeri gelince eleştirmesi. Şimdi övgü gibi alma ama bu huyun iyidir. Taktir ettim...Böyle de bir ruh hastasıyımdır, her zamanki halim işte...
Bunları derken hem ruh hastası olmamı onaylayıp beni gömüyorsun hem de kendimi bilmem iyi diyip övüyorsun... Sen de az değilsin Zeeeyyy...İnsanın kendisini tanıması çok güzel ve yeri gelince eleştirmesi. Şimdi övgü gibi alma ama bu huyun iyidir. Taktir ettim...
Sen kendine öyle dedikten sonra fırsatı değerlendirmem gerekirdi. Bu da benim huyum...Bunları derken hem ruh hastası olmamı onaylayıp beni gömüyorsun hem de kendimi bilmem iyi diyip övüyorsun... Sen de az değilsin Zeeeyyy...
Kesinlikle haklısın, beni öyle konuşurken görmek genelde zordur... Bunu değerlendirmemek hata olurdu zaten...Sen kendine öyle dedikten sonra fırsatı değerlendirmem gerekirdi. Bu da benim huyum...
@Özgür bugün yarın gelir. Onun tercihi hakkında en ufak bir tahminim yok. İki ismide seven biri.Acaba onun haricinde daha oy veren olur mu ben geceye oylamamış isimleri etiket ederim. Sonrası kısmet artık🔥🔥🔥🧯🧯🧯🔥🔥🔥
Umuttanyel , hazem falan oy kullanmak isterse önemli katkı olabilir.@Özgür bugün yarın gelir. Onun tercihi hakkında en ufak bir tahminim yok. İki ismide seven biri.Acaba onun haricinde daha oy veren olur mu ben geceye oylamamış isimleri etiket ederim. Sonrası kısmet artık
Umuttanyel oy kullanan biri yaparım. Hazem'i çok yaptım ama oy kullanmak istemiyor galiba. Defalarca ayrıda yapmıştım, o yüzden onu yapmam gibi. Aslı ve Leyla eşleşmesinde eşitliği bozmak için baya oy dinlenmiştim. Zor oldu bozmak.Umuttanyel , hazem falan oy kullanmak isterse önemli katkı olabilir.
Pınar Deniz dedim.
Çoktan oyladın sandım. Normalde hemen oyluyordunPınar Deniz dedim.