Emre Ozansoy
Moderatör
Var, kafamı bir yere koysam uyurum ama gerek yok.Sersemlik hissi yok mu ?
Var, kafamı bir yere koysam uyurum ama gerek yok.Sersemlik hissi yok mu ?
Bence git dinlen zombi gibi dolaşma.Var, kafamı bir yere koysam uyurum ama gerek yok.
Gece erken uyurum (umarım) en azından.Bence git dinlen zombi gibi dolaşma.
+2.45Şimdilik 4 saat ama dünkü yoğun kafein tüketiminin etkisiyle o kadar uykusuz hissetmiyorum. Birazdan çay ve ardından yine kahveyle iyice zihin açılır ve rahatça eğitime bakılır öğlene dek. Öğlen beynin şarjı azalacağı için tekrar bir iki saatlik şarj uykusu yeterli olur
Bende akşama yemek vs hazır ettikten sonra ekleme yapmaya çalışırım uykuma bir anda 'az' uyku dengeyi bozdu
Gece kuşu modunu dengelemen de uyku düzenine iyi gelir, benim gibi gece kuşu kalmaya alışırsan uyku düzeninin vay halineBende akşama yemek vs hazır ettikten sonra ekleme yapmaya çalışırım uykuma bir anda 'az' uyku dengeyi bozdu
Yok aslında o pek etkilemez ama sorun olan son günlerde çok erken kalkmak zorunda kalmam oldu. Plansız erken kalkmalarGece kuşu modunu dengelemen de uyku düzenine iyi gelir, benim gibi gece kuşu kalmaya alışırsan uyku düzeninin vay haline
İyi yapmışsın ohhh bu kadar uyku 3 gün sana yeter.Noldu bana bilmiyorum ama bir 10 saat kadar uyudum.
Gece uyku yok...İyi yapmışsın ohhh bu kadar uyku 3 gün sana yeter.