2021 6. Tur | Farah Zeynep Abdullah ⚡ Ayça Ayşin Turan - 1. Grup

Hangi güzel çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte hep popüler dizilerde oynama olayları bunlar :A
Rakibi güçlü bir isim çıktı. Elenir gibi ama bellide olmuyor. Çok şaşırtan durumlar oldu şuana kadar :A
Cidden ya, keşke herkes sadece ''güzelliğe'' göre oylasa.

Hande Erçel kolay bir rakiple eşleşmiştir umarım. :A Şampiyonluk için pek umudumuz yok bari ilerleyebildiği kadar ilerlesin. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Cidden ya, keşke herkes sadece ''güzelliğe'' göre oylasa.

Hande Erçel kolay bir rakiple eşleşmiştir umarım. :A Şampiyonluk için pek umudumuz yok bari ilerleyebildiği kadar ilerlesin. :A
Kendine denk bir isim geldi diyelim :A daha önce aynı grupta olduğu bir güzel ile eşleşti :A onu da seviyorum ama tarafımız belli :bhr:

• Harika
Reactions: dreamy
Yarın mı geliyor grupların geri kalanı :A
Yarın bu saatlerde. Sana işaret verdim :A belli etme
------

Bu arada orda iyice analiz ve hesap yapılabilir. İkisine oy verenleri bilemeyiz yani ne seçim yaparlar bilinmez ama sadece birinden birine oy verenleri tespit edebilirsin ve hesap edilir biraz :A ben kendim bakmadım gerçi :A

Yarın bu saatlerde. Sana işaret verdim :A belli etme
------

Bu arada orda iyice analiz ve hesap yapılabilir. İkisine oy verenleri bilemeyiz yani ne seçim yaparlar bilinmez ama sadece birinden birine oy verenleri tespit edebilirsin ve hesap edilir biraz :A ben kendim bakmadım gerçi :A
Yarın tek çırpıda mı yoksa taksit taksit mi açılsa kararsızım halen? :A Asıl zor gruplar yarına kaldı çünkü :A

• Güldürdün
Ben gibi ard arda aç. Sana bir püf nokta derim olmadı :A
Ben rast gele aldım grupları. Hangileri çekişmeli olur bilinmez :bilmem:
Art arda açarsam aynı dakikada hepsini açarım ama eskisi gibi olmuyor, fotolar birbirine karışıyor galiba? :A Birkaç kez kaza yaptım çünkü öyle :A

• Güldürdün
Vay, yorumlara yansımayan beklenmedik bir tablo olmuş gibi :A
En az 10 oy daha görürüz ve bakalım ne olacak.

Galiba en heyecansız grup bu? @Tolstoyevski

Geceye yeni gruplar gelince bu grupların son 1 günü kalır ama olurda son saatte gruplarda hâlâ eşitlik olursa uzatmaya gideriz :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...