2021 6. Tur | Farah Zeynep Abdullah ⚡ Ayça Ayşin Turan - 1. Grup

Hangi güzel çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,668
Puanı
1,060
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz. Şimdi sıra 6. Tura geldi.

Çeyrek finale hangi güzel yükselsin?
6x6 farah ayça.jpg

Kısaca kurallar:

Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.

Katılımınızı bekliyoruz.

Ayça dedim tabiki.
Son 2 tur baya atak yapan ve hatta bir turda en çok oy alan isimdi ama Farah'da her tur yanılmıyorsam grup birincisi olan bir isim. Denk isimler bu yönden ama güzellik açısından benim için Ayça çok daha üstün.
Farah belki bu tur en az destekleyeceğim isim olabilir :A

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Ayça dedim tabiki.
Son 2 tur baya atak yapan ve hatta bir turda en çok oy alan isimdi ama Farah'da her tur yanılmıyorsam grup birincisi olan bir isim. Denk isimler bu yönden ama güzellik açısından benim için Ayça çok daha üstün.
Farah belki bu tur en az destekleyeceğim isim olabilir :A
bu turda aynı oy kullanmışız :D

• Harika
Reactions: Dosi
Zor olsa da Ayça Ayşin Turan diyorum.

• Harika
Teşekkürler :bhr: :A
Normalde bilendiğim isim kalmamıştı ama Farah'da abartılanlar listeme girdi :A
Ayça Ayşin Turan'ı es geçmek olmazdı :bhr: Farah çıksa da sorun yok ama benim için :A

Bana göre etkinliğin en abartılan iki ismi Nesrin Cavadzade ve Burçin Terzioğlu. İkisinin bu turlara kadar gelebilmesi rezilliği...

• Güldürdün
Ayça Ayşin Turan'ı es geçmek olmazdı :bhr: Farah çıksa da sorun yok ama benim için :A

Bana göre etkinliğin en abartılan iki ismi Nesrin Cavadzade ve Burçin Terzioğlu. İkisinin bu turlara kadar gelebilmesi rezilliği...
Burçin beni de şaşırttı ama artık elensin bir zahmet evet :A Nesrin'e hep oy verdim. Şuan düşünme aşamasındayım o grupta:A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Burçin beni de şaşırttı ama artık elensin bir zahmet evet :A Nesrin'e hep oy verdim. Şuan düşünme aşamasındayım o grupta:A
Bir zahmet elensin artık. :A Benim gözlerimde mi bir sorun var diye düşünmeye başlayacağım yoksa. :A

• Güldürdün
Bir zahmet elensin artık. :A Benim gözlerimde mi bir sorun var diye düşünmeye başlayacağım yoksa. :A
İşte hep popüler dizilerde oynama olayları bunlar :A
Rakibi güçlü bir isim çıktı. Elenir gibi ama bellide olmuyor. Çok şaşırtan durumlar oldu şuana kadar :A

• Üzücü
Reactions: dreamy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...