Şu anda uçurum fark yok zaten.Oylamada son 1 saat.
Tuba diyecek 2 isim var ama online değiller yetmez yinede ama en azından uçurum fark olmaz.
Aynen. Neyseki 10 gibi bir fark yok.Şu anda uçurum fark yok zaten.
Bak hala ya ne algı yaptın be dosimosi Bir de niye Fahriye'nin önde olduğunu açık ediyorsun boşuna mı gizli oy yapılıyorAynen. Neyseki 10 gibi bir fark yok.
Ben iki ismide beğeniyorum. Hangisi çıksa önemli değil. Sadece çok fark olmasın istiyorum sadece. Fahriye üst tura çıkarsa karşılaşacağı isimlere göre garanti oyumu alır. Kalanlarda ilk 5imde var yani
Oy verecek isimler belli. Birşey değişmez artı son 50 dakika. Beren Saat olsaydı emin olmazdım sonuçtanBak hala ya ne algı yaptın be dosimosi Bir de niye Fahriye'nin önde olduğunu açık ediyorsun boşuna mı gizli oy yapılıyor
Sen dün bakacaksın, baya baya bir fark vardı ama şimdi iyiTuba Büyüküstün tabi ki.
Sen dün bakacaksın, baya baya bir fark vardı ama şimdi iyi
@Tolstoyevski boşa mı süre kısalttık acaba? 3 saat eksiltmiştik.
Desene sende xdragxx kaderi yaşıyorsun. O da Hadise'ye bilerek oy vermedi, düelloya kaldı ve pişman oldu, bu kez alsın diye didindi ama elendiFahriye'ye oy verdigime pisman oldum simdi son tur'da. göz göre göre Tuba'yi atese atmisim.
Desene sende xdragxx kaderi yaşıyorsun. O da Hadise'ye bilerek oy vermedi, düelloya kaldı ve pişman oldu, bu kez alsın diye didindi ama elendi
Diğer tur elenirdi zaten. Kısmet değilmiş Beren'de elendi.
O o o. Hadise daha 2. Tur elendiAynen, bende ayni kaderi yasayacagim gibi.
Ama bu sene favorim Tuba degildi zaten, baskasi.
Hadi ya, Hadise'de mi elendi.
Beren'in elenmesine cooooook üzüldüm.
Aslında anketin süresine hiç dokunmasaydık belki şansı olurdu ama beraberlik işi sıkıntı olur. En azından fark yok. Dün 2 kat fark vardı aralarında.
@Turkuazz Tuba derdi. Kısmet değilmiş.
------
O o o. Hadise daha 2. Tur elendi
Beren Mine Tugay'ı eleyip işime yaradı sonra kendiside elendi. En azından bu sene yeni bir isim olacağı netleşti
Dur... Sen Mine Tugay seviyormuydun? Boşuna mı harika attım yoksaMine Tugay'i eledi hemide... simdi Beren askim daha bir kabardi (!!!)
Dur... Sen Mine Tugay seviyormuydun? Boşuna mı harika attım yoksa
Ne Mine Tugay kıskançlığı be..Dur... Sen Mine Tugay seviyormuydun? Boşuna mı harika attım yoksa
O elendiğinde yarışma benim için çok güzelleştiTabi ki seviyordum Mine'yi.. kendine has güzelligi var onun.
Yalnız Tuba'ya haksızlık oldu. Acaba 3 saat daha süresi olunca, kısaltmasaydık kazanırmıydı açık ara farkı görünce 24 saat yaptıkNe Mine Tugay kıskançlığı be..
Anca kendini kandırırsın işte Yarışmaya devam edenlerin çoğundan güzel olduğunu sen de biliyorsun...O elendiğinde yarışma benim için çok güzelleşti
Beren elenince daha da keyif aldım çünkü başka birine şans doğdu
Zaten baştan 24 saat olması lazımdı ki Düello'da mantıklı olan 1 gün olması olur. Ama sen böyle algı yaparsan 1 saatte de eritirsin farkı merak etme..O elendiğinde yarışma benim için çok güzelleşti
Beren elenince daha da keyif aldım çünkü başka birine şans doğdu
------
Yalnız Tuba'ya haksızlık oldu. Acaba 3 saat daha süresi olunca, kısaltmasaydık kazanırmıydı açık ara farkı görünce 24 saat yaptık