'Innocent Defendant' Uyarlamasının Senaristi ve Yönetmeni Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
images-20-jpeg.100939

MF Yapım'ın 'Innocent Defendant' uyarlamasının senaristi ve yönetmeni belli oldu!

Büyük bir davanın üzerine çalışırken bir gün uyandığında kendini hapishanede bulan ve geçici hafıza kaybı yaşayan bir cesur savcının hikayesini konu alan 'Innocent Defendant' dizisini MF Yapım'ın ülkemize uyarlayacağı geçtiğimiz aylarda öğrenilmişti.

Hazırlık çalışmaları devam eden diziyi Yusuf Pirhasan yönetecek, senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alacak.

'Innocent Defendant' uyarlaması yeni sezonda FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Konusu güzel, yönetmen ve senarist de iyi görünüyor. Perşembe akşamlarına hazırlanıyordur dizi, merakla bekliyorum detayları.

Yusuf Pirhasan Split'i yönetmeyecek miydi burada ne işi var. :A Uğraş Güneş bu diziyi yazacağım derken Menajerimi Ara'yı boşlamasın da. :A

images-20-jpeg.100939

MF Yapım'ın 'Innocent Defendant' uyarlamasının senaristi ve yönetmeni belli oldu!

Büyük bir davanın üzerine çalışırken bir gün uyandığında kendini hapishanede bulan ve geçici hafıza kaybı yaşayan bir cesur savcının hikayesini konu alan 'Innocent Defendant' dizisini MF Yapım'ın ülkemize uyarlayacağı geçtiğimiz aylarda öğrenilmişti.

Hazırlık çalışmaları devam eden diziyi Yusuf Pirhasan yönetecek, senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alacak.

'Innocent Defendant' uyarlaması yeni sezonda FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş
Direk dizinin adını da verselermış keşke

Uğraş Güneş :Z:Z :love1:
------

Adı ne olucak acaba :Z
------

Konusu nedir :Z ilgimi çekerse izlerim :Z kimler oynayacak acaba çok merak ediyorum :Z

Yönetmeni de senaristi de çok iyi, umarım dizi iyi olmaz da izlemek zorunda kalmam. :A

Bu da beklediğim dizilerden birisiydi. Konusu gel beni izle diyor.

Uğraş Güneş önce MA'yı kurtarsın da sonra başka bir diziyi yazsın. :A

Yönetmen de MF'nin kadrolusu zaten. MD'nin yerine yayınlanır muhtemelen.

Uğraş Güneş önce MA'yı kurtarsın da sonra başka bir diziyi yazsın. :A

Yönetmen de MF'nin kadrolusu zaten. MD'nin yerine yayınlanır muhtemelen.
Zaten içerik olarak kurtardı. :A 8. bölümden sonrası sağolsun izleyiciler öyle kaçtı ki reyting olarak kimse kurtaramaz. :T:

Uğraş Güneş yavaştan yeni işine odaklansın. MA'da fazla bir şey kalmadı zaten.

Yönetmen ve senarist şimdilik umut veriyor. Oyuncular dizinin kaderini belirleyecek.

Zaten içerik olarak kurtardı. :A 8. bölümden sonrası sağolsun izleyiciler öyle kaçtı ki reyting olarak kimse kurtaramaz. :T:
Kendi adına konuş, kurtarmış olsa diziyi bırakmazdım. Kurtarmış olsa dizi bu hafta da olduğu gibi her hafta kan kaybetmezdi. :A

Senin diziyi bırakmış olman senaryonun kötü olduğu anlamına gelmiyor zevksiz olduğun anlamına geliyor. :A
Aksine zevk sahibi olduğumu gösterir, çünkü dizi çekilmez bir hal aldı yeni senaristler asla beklenen etkiyi yaratamadılar.

Göz attım orjinaline 18 bölümmüş 18 bölümde final olmuş nasıl bir dizi çıkıcak ortaya çok merak ediyorum