- Reaksiyon puanı
- 115,360
- Puanı
- 1,060
Şu sıralar Yeşilçam dizisi ile gündemde olan Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 doğumludur.
Görmemişim cidden sabah sabah içimiz açıldı sayende ama konu adına teşekkürler
Olsun mavi göz mavi gözdür...
Yoldaşım yine renkli göz avına çıkmış Kendisi için Blutv'ye üye olup Yeşilçam'ı tükettiğin konuşuluyor. Ne diyorsun bu konudaHem de mavi gözlü...
Bu arada sen yokken hep 40 yaş üzeri isimleri açtım 1 kişi hariç. Senin olduğun zamanda baya genç bir ismi açmak tesadüf galibaYoldaşım yine renkli göz avına çıkmış Kendisi için Blutv'ye üye olup Yeşilçam'ı tükettiğin konuşuluyor. Ne diyorsun bu konuda
40 yaş üstü isimleri ben yokken açıp benim kanımı dondurmamana sevindimBu arada sen yokken hep 40 yaş üzeri isimleri açtım 1 kişi hariç. Senin olduğun zamanda baya genç bir ismi açmak tesadüf galiba
Yok henüz o düzeyde ava girmedim ama kendisi için üye olmasam bile Yeşilçam'ı bir şekilde tüketebilirim...Yoldaşım yine renkli göz avına çıkmış Kendisi için Blutv'ye üye olup Yeşilçam'ı tükettiğin konuşuluyor. Ne diyorsun bu konuda
Bu değerli platformumuzda yayınlanan güzide diziyi "bir şekilde" tüketmeni kabul edemeyizYok henüz o düzeyde ava girmedim ama kendisi için üye olmasam bile Yeşilçam'ı bir şekilde tüketebilirim...
Yeter be adam her ortamda her fırsatta ÇöpluTv reklamı yapma artık...Bu değerli platformumuzda yayınlanan güzide diziyi "bir şekilde" tüketmeni kabul edemeyiz