Anadolu Efes - Barcelona Karşılaşması Şifresiz Yayınlanacak!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
60b2237aae298bad81d15872.jpg

Anadolu Efes - Barcelona karşılaşması şifresiz hayınlanacak!

Bu akşam, Almanya’nın Köln kentindeki Lanxess Arena'da 21.30 şampiyonluk için oynanacak olan Anadolu Efes - Barcelona karşılaşmasının beIN Sports Haber kanalından şifreiz yayınlanacağı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu tarafından açıklandı.

• Harika
Reactions: 12.Adam
Tam bir aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık durumu. :A

Ergin Ataman'ı gram sevmesem de milli duyguları önde tutup Anadolu Efes'i destekleyeceğim sanırım. :A

• Güldürdün
Anadolu Efes'e başarılar diliyorum fakat diğer tarafta basketbolun zirvesi olan NBA Playoff'ları varken bu maçı izlemeyi düşünmüyorum :D

• Güldürdün
Tam bir aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık durumu. :A

Ergin Ataman'ı gram sevmesem de milli duyguları önde tutup Anadolu Efes'i destekleyeceğim sanırım. :A
Patron,ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.Kazansa canımız, gözbebeğimiz Obra ile hemen mukayese edecekler. Kaybetse bu kez biz makaranın dibine vuracağız. :A

Ergin Atamandan dolayı asla sevemediğim bir Efes ama işte Türkiye adına yarıştığı gerçeği...

Tüm nefreti kenara bırakıp,Türkiye adına başarılar dilerim.

• Beğendim
Sizin derken ben kendim için bahsettim :A Ts'la basketin ne alakası var bu arada :A İyi kötü Fenerbahçe bu ülkeye ilk kupayı getiren takım:A
Asıl senin dediğin ne alaka? Biz zaten eskiden Efes'i tutuyorduk kendi takımımız açılınca onu destekledik. Hatta kapanmadan önce Efes'le birleşme söz konusuydu. Kapanınca tekrar Efes'i desteklemeye başladık.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Asıl senin dediğin ne alaka? Biz zaten eskiden Efes'i tutuyorduk kendi takımımız açılınca onu destekledik. Hatta kapanmadan önce Efes'le birleşme söz konusuydu. Kapanınca tekrar Efes'i desteklemeye başladık.
Aynen kesin birleşirdi Efes sizle inanıyorum :A
Ha futbolda Trabzonsporlusunuz baskette Efesli yani :A Normal sadece siz değil Gs'liler de öyle zaten. Kendi emeğinizle başarı gelmeyince başkalarının başarılarını kendi başarınız gibi görmeye devam edin :A

Efes ile nereye birleşiyorsun ya ülkenin en başarılı basketbol takımı Trabzon'la mı birleşecek. :A

Aynen kesin birleşirdi Efes sizle inanıyorum :A
Ha futbolda Trabzonsporlusunuz baskette Efesli yani :A Normal sadece siz değil Gs'liler de öyle zaten. Kendi emeğinizle başarı gelmeyince başkalarının başarılarını kendi başarınız gibi görmeye devam edin :A
Yoruyorsun beni be abi. :D Ortada kendi takımımız olmayınca Efes destekliyoruz bunda garip olan ne? Sanki çıkıp bizim sayemizde kupayı aldılar dedik.
Efes ile nereye birleşiyorsun ya ülkenin en başarılı basketbol takımı Trabzon'la mı birleşecek. :A
2018 yılında ligden çekilmeden önce yönetimler birleşmeyi konuşuyordu. EuroLeague maçları İstanbul'da lig maçları Trabzon'da oynanacaktı. Büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı ama Ağaoğlu sağolsun destek vermeyince bu iş sadece kağıt üstünde kaldı. Bizim kulüpte yalan oldu.

Yoruyorsun beni be abi. :D Ortada kendi takımımız olmayınca Efes destekliyoruz bunda garip olan ne? Sanki çıkıp bizim sayemizde kupayı aldılar dedik.

2018 yılında ligden çekilmeden önce yönetimler birleşmeyi konuşuyordu. EuroLeague maçları İstanbul'da lig maçları Trabzon'da oynanacaktı. Büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı ama Ağaoğlu sağolsun destek vermeyince bu iş sadece kağıt üstünde kaldı. Bizim kulüpte yalan oldu.
Ortada Fenerbahçe basket takımı olmasa ben kendi adıma başka bir takımı kendi takımım gibi desteklemem ama kişiden kişiye değişir tabii.
Bu arada o iddiaların doğruluk payının olmasının imkanı yok :A Efes zaten bütçe olarak sıkıntı çekmeyen bir takım sizle birleşmelerini Efes'e hiçbir getirisi olmaz.

• Güldürdün
Ortada Fenerbahçe basket takımı olmasa ben kendi adıma başka bir takımı kendi takımım gibi desteklemem ama kişiden kişiye değişir tabii.
Bu arada o iddiaların doğruluk payının olmasının imkanı yok :A Efes zaten bütçe olarak sıkıntı çekmeyen bir takım sizle birleşmelerini Efes'e hiçbir getirisi olmaz.
Bende öyle müptelası değilim zaten. Avrupa maçlarını daha çok takip ediyorum.

Ya o sıralar bizim şehirde basketbol daha ön plandaydı. Tribünlerde ortalama 4-5 bin taraftar oluyordu. Efes yönetimi de bizim basket yönetimiyle dosttu. O sıralar taraftar potansiyeli yüzünden istiyordular.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx