Masumlar Apartmanı'nın Yeni Bölümü Özetsiz! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,646
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1617121805152-png.100979

TRT 1'in sevilen dizisi 'Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümü özetsiz!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın yönetenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstlendiği, başrollerini Ezgi Mıola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar'ın paylaştığı yapımın yeni bölümü özetsiz olarak ekrana gelecek.

Masumlar Apartmanı, özetsiz yeni bölümüyle Salı 20.00'de TRT 1'de!

• Beğendim
Reactions: Zeyno and Angelica
Sonraki haftayı bilemem ama anlaşılan bu hafta özetsiz + reklamsız yayınla şöyle sağlam bir düşüş geliyor merakla bekliyoruz. :Z @kerem @offensive

O değil de keşke Hekimoğlu'nun finali gelecek hafta yayınlansaydı. Rakibinin erken bitmesinden faydalanıp daha iyi reytingler alabilirdi. :(

• Olmamış
Reactions: TenTen
Sonraki haftayı bilemem ama anlaşılan bu hafta özetsiz + reklamsız yayınla şöyle sağlam bir düşüş geliyor merakla bekliyoruz. :Z @kerem @offensive

O değil de keşke Hekimoğlu'nun finali gelecek hafta yayınlansaydı. Rakibinin erken bitmesinden faydalanıp daha iyi reytingler alabilirdi. :(
Aman çok da tın, bir hafta da düşsün çok önemli değil. Sezon finalinde tekrar arşa çıkar. Kırmızı Oda gibi 6 reytinglere kadar düşmez yani. :Z

• Beğendim
Reactions: Angelica
Aman çok da tın, bir hafta da düşsün çok önemli değil. Sezon finalinde tekrar arşa çıkar. Kırmızı Oda gibi 6 reytinglere kadar düşmez yani. :Z
Kırmızı Oda en azından sezonun ilk yarısında aldığı oranlara dönmüş abartılacak bir durum yok. :A Ama Masumlar ilk bölümden sonra İLK KEZ tek hanelilere düşerse dilimden kimse alamaz. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Kırmızı Oda en azından sezonun ilk yarısında aldığı oranlara dönmüş abartılacak bir durum yok. :A Ama Masumlar ilk bölümden sonra İLK KEZ tek hanelilere düşerse dilimden kimse alamaz. :A
Bizde senin mesajını görmezden geliriz. :A Aynı senin işine gelmediği zamanlarda yaptığın gibi. :Z @offensive

• Harika
Reactions: offensive
Hepinizin mesnetsiz mesajlarına olabildiğince cevap vermeye çalıştım ama aynı noktalarda dönüp durduğunuz için muhabbet tıkanıyor bir yerden sonra. :A
En azından haftaya özetsiz ve reklamsız haliyle dahi Trajedi Odasın'ndan daha çok izlenilecek, bu yüzden sana çok fazla malzeme çıkmaz. :A

8357329052 Kez normalleşmeye gireceğiz sanırım onunla ilgili ve birçok hortlayan olaylarla ilgili ekran karşısına geçecek Cumhurbaşkanı; Dizi yayın akışında 20:00 özetsiz mi? 21:30 özetsiz mi?

8357329052 Kez normalleşmeye gireceğiz sanırım onunla ilgili ve birçok hortlayan olaylarla ilgili ekran karşısına geçecek Cumhurbaşkanı; Dizi yayın akışında 20:00 özetsiz mi? 21:30 özetsiz mi?
20.00 özetsiz, 22.00'da bitecek gözüküyor.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch