Barış Kılıç 'Yasak Elma'ya Tekrar Veda Ediyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061
ekran-alintisi-43_16_9_1553771478-880x495.jpg

FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma'da şok ayrılık!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun paylaştığı yapıma 85. bölüm itibariyle veda eden ve geçtiğimiz haftalarda yeniden kadroya dönerek sezonun son birkaç bölümünde rol alan Barış Kılıç tekrar diziden ayrılıyor.

Yeni sezonda Medyapım imzasıyla ekrana gelmeye hazırlanan 'Metresler' dizisinde rol alacağı iddia edilen oyuncunun Twitter'dan yaptığı paylaşımda "sonunun böyle olacağını ben de bilmiyordum" ifadelerini kullanması ise dikkat çekti:

Yasak Elma, yeni sezonuyla Ekim'de FOX'ta!

Çok saçma, madem yeniden gönderecektiniz neden geri döndürüp Ender'le yeniden evlenmesi üzerine senaryo yazdınız.

Yeni dizi için çıkarıyorsanız da memlekette oyuncu kıtlığı mı var?

Ekim ayı mı 😱
Oyuncak ettiler diziyi :A

Puhahahahahahahahahahahahahahahaha diyorum sadece. :F :F :F

İşte final yapacağız diye planlar kurup ardından olaylı şekilde çıkan oyuncunuza nazire yapmak için devam kararı alırsanız, her hafta plan değiştire değiştire senaryo yazarsanız sonunuz böyle olur. :A Yeni sezondaki çöküşü görmek için şimdiden arkama yaslandım bekliyorum. :Z

• Güldürdün
Reactions: kerem
Puhahahahahahahahahahahahahahahaha diyorum sadece. :F :F :F

İşte final yapacağız diye planlar kurup ardından olaylı şekilde çıkan oyuncunuza nazire yapmak için devam kararı alırsanız, her hafta plan değiştire değiştire senaryo yazarsanız sonunuz böyle olur. :A Yeni sezondaki çöküşü görmek için şimdiden arkama yaslandım bekliyorum. :Z
Sen önce kendi izlediğin dizilerdeki fiyaskolara gül de eğer vakit bulursan sonrasında gelip başka dizilere gül bence. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Ya Allah aşkına bunların sezon finalinde Kaya gitti evlenme teklifi etti hani yeniden evleniyordu bunlar. Veda bile etmeden pat diye çıkarmak nasıl bir rezilliktir. Fatih Aksoy'la çalışanlar hep diken üstündeler demek ki. :A Metresler'de görmek isterdim ama önce bir hikayesinin bitmesine fırsat verilseydi...

• Beğendim
Reactions: EmreCan
Sen önce kendi izlediğin dizilerdeki fiyaskolara gül de eğer vakit bulursan sonrasında gelip başka dizilere gül bence. :A
Hadi abi hadi bu kaçıncı rezillik sayamıyorum artık. :A Sezon sonunda reytingler iyiyken final yapabilecekken sırf inat uğruna zorlamaya devam ediyorlar ben buna gülmeyeyim de ne yapayım. :A

Diziyi oyuncak ettiler resmen. Hem Nesrin Cavadzade'siz, Barış Kılıç'sız, Şafak Pekdemir'siz bu kervan nasıl ilerleyecek? Sadece Eda Ece için izleniliyor kafasında mı ilerliyorlar? Senaristler bildiğin karakter katilleri. :A

Diziyi oyuncak ettiler resmen. Hem Nesrin Cavadzade'siz, Barış Kılıç'sız, Şafak Pekdemir'siz bu kervan nasıl ilerleyecek? Sadece Eda Ece için izleniliyor kafasında mı ilerliyorlar? Senaristler bildiğin karakter katilleri. :A
Yok başroller çıkmış da ona rağmen reytingler iyiymiş de diye kafa ütüleniyor ama bu kadar ayrılığı hiçbir dizi kaldıramaz artık hak ettiği yeri yani çöplüğü boylama zamanı geldi. :A

Hadi abi hadi bu kaçıncı rezillik sayamıyorum artık. :A Sezon sonunda reytingler iyiyken final yapabilecekken sırf inat uğruna zorlamaya devam ediyorlar ben buna gülmeyeyim de ne yapayım. :A
Ne inadı ya koskoca yapımcı bir inat uğruna proje devam ettirecek kadar vizyonsuz olamaz.

Senin ecünnünün dizisindeki kepazeliklerin yanında Yasak Elma'daki gelişmeler devede kulak bile değil. :Z
------

Yok başroller çıkmış da ona rağmen reytingler iyiymiş de diye kafa ütüleniyor ama bu kadar ayrılığı hiçbir dizi kaldıramaz artık hak ettiği yeri yani çöplüğü boylama zamanı geldi. :A
Başroller çıktı ve reytingler daha da arttı bu gerçeği ancak sen görmezden gelirdin zaten. :F

Kim haklı kim haksız bilmiyorum ama izleyicisini düşünmeden onları aptal yerine koyup pat diye Nesrin Cavadzade'yi çıkarıp bunun da üstüne hiçbir şey olmamış gibi devam etmeleri büyük saygısızlık. Umarım seyirci buna kayıtsız kalmaz. :A

• Harika
Reactions: Aserat
Oooo Nesrin çıktı, Barış çıktı, dizi ekime ertelendi. Atv umarım görüyorsundur bunları. Bunlar gidici sezon ortasında ona göre plan yap. :D

Oooo Nesrin çıktı, Barış çıktı, dizi ekime ertelendi. Atv umarım görüyorsundur bunları. Bunlar gidici sezon ortasında ona göre plan yap. :D
FOX 5 reytingli dizisini bitirirken bunun için son anda sezon finali kararı aldılar, sonradan düşen Kefaret ve çok parlak gitmeyen Savaşçı hala devam ediyor. Belli bir plan olmadıktan sonra sezon ortasında gitme ihtimalleri pek yok bence. :D

Ne inadı ya koskoca yapımcı bir inat uğruna proje devam ettirecek kadar vizyonsuz olamaz.

Senin ecünnünün dizisindeki kepazeliklerin yanında Yasak Elma'daki gelişmeler devede kulak bile değil. :Z
------

Başroller çıktı ve reytingler daha da arttı bu gerçeği ancak sen görmezden gelirdin zaten. :F
20210528_200621.jpg

Sana yazmış bunu. :A
Ha demişsin ya üstte ne inadı diye onu da söyleyeyim. Çoğu kişi Nesrin Cavadzade çıktıktan sonra dizinin anlamı kalmaz tarzı yorumlar yapınca yapımcının sırf insanları haksız çıkarmak için devam ettiği açık ve net. Yoksa sosyal medyadaki devam etsin tweetleri nedeniyle final kararından falan vazgeçmişler de boş işler. :A Sağolsun Fatih Aksoy herkese profesyonellik dersi veriyor. :A