Netflix, Türkiye'de Film Stüdyosu Kuruyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,617
Puanı
1,061
kapak_110417.jpg

Dünyanın önde gelen dijital platformu Netflix, Türkiye'deki atılımını sürdürüyor.

Türkiye'de 3.5 milyondan fazla abonesi bulunan platformun İstanbul'da ofis açacağı haberinin ardından ülkemizde bir de film stüdyosu kurmaya hazırlandığı öğrenildi. Netflix Türkiye İletişim Direktörü Artanç Savaş'ın açıklamasına göre, bu stüdyoların yeri ve sayısı ise önümüzdeki aylarda belli olacak.

Netflix Türkiye'nin yakın gelecekte izleyeceğimiz yeni Türk yapımı projeleri arasında 'Kulüp', 'Bir Denizaltı Hikayesi', 'Erşan Kuneri', 'Uysallar', 'Sıcak Kafa', 'Kuş Uçuşu', 'Beni Çok Sev' gibi dizi ve filmler yer alıyor.

Kaynak: Ranini.tv

Beni çok heyecanlandıran bir adım oldu. Bu yeni ve kaliteli bir çok Türk dizisinin ve belki de dünyadan gelen isimleri ev sahipliği yapacağı anlamına geliyor bence.

Çok mantıklı bir hamle. İstanbul hem çok merkezi bir yer hem de fazla masraflı değil. Netflix burayı sadece yerli filmler için kurmuyordur. Öncelikli olarak Türk yapımlar kullanacaktır ama bir çok Avrupa dizisi de burayı kullanacaktır.

Acaba bu stüdyo ile Alper Çağlar'ın uğraştığı projenin bir bağlantısı olacak mı?

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Çok mantıklı bir hamle. İstanbul hem çok merkezi bir yer hem de fazla masraflı değil. Netflix burayı sadece yerli filmler için kurmuyordur. Öncelikli olarak Türk yapımlar kullanacaktır ama bir çok Avrupa dizisi de burayı kullanacaktır.

Acaba bu stüdyo ile Alper Çağlar'ın uğraştığı projenin bir bağlantısı olacak mı?
Göktürk üçlemesi mi ?

Yeni yapacağı işler için İsveç'te bir şirketle görüşüyordu. Mandalorian'ın kullandığı teknolojiyi kullanmak istiyordu. Bunun için hatta İstanbul'da bir stüdyo kuracağız diyordu. Acaba bir iş birliği olabilir mi?
Olabilir bence çünkü proje için baya heyecanlı ve Netflix'in kurucusu olduğu bir stüdyoda çekilme ihtimali güzel geliyor kulağa.

• Beğendim
Reactions: mesmeso