Hak ettin sen vallaha soriKonuya sinir bozucu atmasan keşke. Tam 5-6 saattir @Tolstoyevski ile kolajlarla uğraşıp kafa patlattık.
Hiç tepki bırakmamanı tercih ederim o emoji yerine 😏
Aferim sana.Hak ettin sen vallaha sori
2 favorim elendi benim ayarım bozuldu...Aferim sana.
Medem kılıçlar çekildi, etkiye tepki artık ...
Belli bozulduğu. Tanıyamıyorum seni...2 favorim elendi benim ayarım bozuldu...
Bence 4.turdaki gibi bir rekabet olmayacak hatta hiçbir tur 4.turdaki gibi olmaz birçok grupta birden rekabet olmuştu Buna rağmen hiçbir düello olmaması da ilginç bir tesadüf olduBöyle çekilmeleri seviyorum. Kura çok iyi çekilmiş
Emin olma. Düşük oy alan 2 isim aynı oy veya 1-2 oy değişiyor düello olunca heyecan oluyor. Diğeri 3lü olduğu için öyle geldi bizeBence 4.turdaki gibi bir rekabet olmayacak hatta hiçbir tur 4.turdaki gibi olmaz birçok grupta birden rekabet olmuştu Buna rağmen hiçbir düello olmaması da ilginç bir tesadüf oldu
Son 16’da daha rekabet olur Son 16’da her güzel için 2 foto?Emin olma. Düşük oy alan 2 isim aynı oy veya 1-2 oy değişiyor düello olunca heyecan oluyor. Diğeri 3lü olduğu için öyle geldi bize
Yok tek foto yeter. Dün geceden sonra o işi unut final turu bile değil oSon 16’da daha rekabet olur Son 16’da her güzel için 2 foto?
Pazartesi yeni oylama için bekleriz düello olursa Pazar açılır ama Pazartesi oylama sürer düello yoksa Pazartesi gecesi 6. Tur olurOylarimi kullandim.
Çok korkuyorsan sadece en favorine oy verirsinBurayı oylamaya korkuyorum. 🙄