Ha bak yine aynı şey.Sen hala burada napıyorsun? Hekimoğlu ve Mucize Doktor'cuğun bitmiş, git helva falan dağıt.![]()
Ha bak yine aynı şey.Sen hala burada napıyorsun? Hekimoğlu ve Mucize Doktor'cuğun bitmiş, git helva falan dağıt.![]()
En azından Mucize Doktor'cuğun kadar kimse çökmedi. 20 reytingden nerelere...Yok anlaşamıyoruz çünkü sen senaryonun eski tadında olmadığı gerçeğine kendini kapatmışsın. Neyse ki burada izleyenlerden de yavaş yavaş gerçekleri görmeye başlayanlar çıkmış da objektiflik ölmemiş diyor insan.Eğer senaryo eskisi kadar "çok sağlam" olsa bu dizi hala 16-17 reyting alıyor olurdu oysa birkaç ayda yaşadıkları düşüşü gördük.
![]()
Tam olarak hatırlamıyorum ama İnci'nin babasının öldüğü bölümden sonrası olması lazım.Kaçıncı bölümde yarım yamalak izlemeye başladın peki
Mucize Doktor 2. SEZONDA düştü zaten 2. SEZONDA pek çok dizinin reytingleri düşer. Oysa Masumlar İLK SEZONDA yani izleyicisinin en yüksek olduğu, yanına rakiplerin yaklaşamadığı en parlak döneminde olmasına rağmen birkaç ayda çok fazla reyting kaybetti. Şimdiden bu kadar kaybettiyse 2. sezonda salı gününe yeni diziler geldiği zaman işi iyice zorlaşacak her şey açık.En azından Mucize Doktor'cuğun kadar kimse çökmedi. 20 reytingden nerelere...
Ki bir dizi her zaman 16 reyting alamaz zaten. Sanki her hafta 16 aldı da şimdi 11'lere düştü gibi bir algı yaratma. 16 bu dizinin alabildiği maksimum reyting oranıydı. Şimdi çok yüksek oranlarla izlenilmeye devam ediyor. En azından Trajedi Odası gibi boş günde yayınlanmasına rağmen her hafta çökmüyor yani.![]()
Tam olarak hatırlamıyorum ama İnci'nin babasının öldüğü bölümden sonrası olması lazım.![]()
Ben senaryonun gidişatını beğenmiyorum. İyice ilişkiler üzerinden ilerlemeye başladı. Son bölümün son 1 saatini izlemiştim mesela ve eski bölümlerden aldığım tadın yarısını bile alamadım. Herkesin kendi zevki tabii.Babası öldükten sonrada güzel bölümler izlediğimizi düşünüyorum tam izlesen görürdün bence![]()
Hahaha aynen yorum konusunda tek başına takılırsın.İsterse forumdaki herkes bıraksın, hala kendini izlenilir kılabiliyorsa ben izlemeye devam ederim. Kalan sağlar bizimdir deyip 2. sezonda yola devam ediyoruz.(Tek başına izlemeye devam ediyor.
)
Ben senaryonun gidişatını beğenmiyorum. İyice ilişkiler üzerinden ilerlemeye başladı. Son bölümün son 1 saatini izlemiştim mesela ve eski bölümlerden aldığım tadın yarısını bile alamadım. Herkesin kendi zevki tabii.
İsterse forumdaki herkes bıraksın, hala kendini izlenilir kılabiliyorsa ben izlemeye devam ederim. Kalan sağlar bizimdir deyip 2. sezonda yola devam ediyoruz.![]()
Bu diziyi sana ben başlatmıştım. Hatırlar mısın bilmem sürekli kötülüyordun izlemeden önce. Neymiş ön yargılı olmamak lazımmış.İsterse forumdaki herkes bıraksın, hala kendini izlenilir kılabiliyorsa ben izlemeye devam ederim. Kalan sağlar bizimdir deyip 2. sezonda yola devam ediyoruz.(Tek başına izlemeye devam ediyor.
)
Yazın bende ilk bölümden izleyecektim ama kararsız kaldım şimdi.İsterse forumdaki herkes bıraksın, hala kendini izlenilir kılabiliyorsa ben izlemeye devam ederim. Kalan sağlar bizimdir deyip 2. sezonda yola devam ediyoruz.![]()
Sezon sonunu göremezse çok büyük sorun olur. Ki öyle olacak gibi duruyor.Yasak Elma 5.sezonuna geldi artık, düşse bile sorun olmaz.
Evet final yapma durumu yok zaten ama ilk sezonuyla ekranlara damga vuran bir işti ve bu sezon final yapsaydı akıllarda efsane bir dizi olarak kalıcaktı ama şimdi sonradan tadı kaçmış bir dizi olarak kalacak.![]()
✍️✍️✍️✍️✍️✍️✍️En azından Mucize Doktor'cuğun kadar kimse çökmedi. 20 reytingden nerelere...
Ki bir dizi her zaman 16 reyting alamaz zaten. Sanki her hafta 16 aldı da şimdi 11'lere düştü gibi bir algı yaratma. 16 bu dizinin alabildiği maksimum reyting oranıydı. Şimdi çok yüksek oranlarla izlenilmeye devam ediyor. En azından Trajedi Odası gibi boş günde yayınlanmasına rağmen her hafta çökmüyor yani.![]()
İşte uzadığı için ilişkiler üzerinden ilerliyor, tek sezonluk bir dizi olarak planlansaydı bu yollara hiç başvurulmayacaktı.Başka ne olabilir ki ilişkiler olmasa zaten psikolojik diziler çekiliyor diye tepki var başka ne yazabilirler ki diziye
------
Sonuna kadar izleyeme devam ediyoruz Kerem![]()
Farkındaysan dizilerden bahsettimYok anlaşamıyoruz çünkü sen senaryonun eski tadında olmadığı gerçeğine kendini kapatmışsın. Neyse ki burada izleyenlerden de yavaş yavaş gerçekleri görmeye başlayanlar çıkmış da objektiflik ölmemiş diyor insan.Eğer senaryo eskisi kadar "çok sağlam" olsa bu dizi hala 16-17 reyting alıyor olurdu oysa birkaç ayda yaşadıkları düşüşü gördük.
Farah'ın kariyeri bu diziyle var olmadı ki kendi kaybetsin. Hani Merve Dizdar falan ayrılıyor olsa da bunu yazsan şöhretini bu diziyle kazandığı için tamam diyeceğim ama en az 10 yıllık kariyeri var. Genç yaşta oynadığı filmle SİYAD (Türkiye'nin Oscar'ı denebilir) ödülü kazandı ve daha sonra başka filmlerle iki kez daha aday oldu diğer başarılarını hiç saymıyorum bile.Demek ki 2. sezonda başarısını sürdürüp sürdürmeyeceği bile belli olmayan bir işte potansiyelini harcamak istememiş o zaman senaristlerin de takkeyi önüne alıp biraz düşünmesi lazım.
İşte uzadığı için ilişkiler üzerinden ilerliyor, tek sezonluk bir dizi olarak planlansaydı bu yollara hiç başvurulmayacaktı.
Sana inat ben @offensive @The_Erinch @Angelica @Emre Ozansoy ve izleyecek olan diğer arkadaşlarımız her hafta konuyu mesajsız bırakmayacağız.Hahaha aynen yorum konusunda tek başına takılırsın.Gerçi şimdi de durumun pek farksız değil.
![]()