İnan ki çok zor cevabı, ikisinden hangisi çıksa sevinirim, hangisi kaybetse üzülürüm :/Altay'ın mı çıkmasını istersin, Altınordu'nun mu?
Sen?
İnan ki çok zor cevabı, ikisinden hangisi çıksa sevinirim, hangisi kaybetse üzülürüm :/Altay'ın mı çıkmasını istersin, Altınordu'nun mu?
Oylamada Kanal D yokEkli dosyayı görüntüle 102894
Ekli dosyayı görüntüle 102893
Merakla beklenen reyting sonuçları yarından itibaren Fav10'da!
Sadakatsiz'in yeni bölümü yok ya.Kanal D
------
Oylamada Kanal D yok
Ben yeni sandım diziyiSadakatsiz'in yeni bölümü yok ya.
Nasıl, hiç mi duymadın. Ekim'de başlamıştı halbuki.Ben yeni sandım diziyi
Yeni bölüm demek istedim kardeşim.Nasıl, hiç mi duymadın. Ekim'de başlamıştı halbuki.
Ha, ben yanlış anlamışım. Bu hafta yeni bölümü yok, haftaya da sezon finali yapacak.Yeni bölüm demek istedim kardeşim.
Önemli değil kardeşim boşver .Annem izliyor diziyi.şimdi reklam var lşimdiHa, ben yanlış anlamışım. Bu hafta yeni bölümü yok, haftaya da sezon finali yapacak.
Sen izliyor muydun normaldeÖnemli değil kardeşim boşver .Annem izliyor diziyi.şimdi reklam var lşimdi
Hayır sen izlermiydin Sadakatsizi?Yada n izliyon ?Sen izliyor muydun normalde
Ben izliyorum, tekrarına istersen bak beğenirsen haftaya sezon finalini de izleyebilirsinHayır sen izlermiydin Sadakatsizi?Yada n izliyon ?
Ben sevmiyorum bana göre değil dizi.Hep aldatma varBen izliyorum, tekrarına istersen bak beğenirsen haftaya sezon finalini de izleyebilirsin
O zaman izlememen mantıklı olur, geçen bölüm ve haftaya yayınlanacak bölümde aldatma normalin bir tık üstündeBen sevmiyorum bana göre değil dizi.Hep aldatma var
Asya'nın annesi babası kadının birisiyle aldatmış.Biraz baktımda.Kim kimin cebinde belli değil.Baştan izleseydim olurdu.O zaman izlememen mantıklı olur, geçen bölüm ve haftaya yayınlanacak bölümde aldatma normalin bir tık üstünde
Yok aslında o kadın önceden babasının nişanlısıymış ama babası annesiyle aldatmış o kadını. Aslında burada ilişkiler çok karışık değil ki hatırladığım kadarıyla 2. ciddi aldatma konusu oluyor bu. Zaten bu olay önce yoktu, yeni çıktı.Asya'nın annesi babası kadının birisiyle aldatmış.Biraz baktımda.Kim kimin cebinde belli değil.Baştan izleseydim olurdu.
Evet aynen öyleydi.Nişanlı kadın Asya'nın annesiyle aldattı.Evet evet öyleydi.Asya'nın annesi babasını tehdit etti bida göstermem Asya'yı o kadının peşinden gidersenYok aslında o kadın önceden babasının nişanlısıymış ama babası annesiyle aldatmış o kadını. Aslında burada ilişkiler çok karışık değil ki hatırladığım kadarıyla 2. ciddi aldatma konusu oluyor bu. Zaten bu olay önce yoktu, yeni çıktı.
Aynen işte olaylar orada başlıyor. O bölüm güzeldi aslında sevdiysen mutlaka devam et.Evet aynen öyleydi.Nişanlı kadın Asya'nın annesiyle aldattı.Evet evet öyleydi.Asya'nın annesi babasını tehdit etti bida göstermem Asya'yı o kadının peşinden gidersen
Biraz sevdimde seyretmicem.Bakalım neler olcak?Aynen işte olaylar orada başlıyor. O bölüm güzeldi aslında sevdiysen mutlaka devam et.
Olaylar bol ben o kadar söyleyeyim.Biraz sevdimde seyretmicem.Bakalım neler olcak?
Entrika.Şantaj .Derin gerçekten hamile mi?Olaylar bol ben o kadar söyleyeyim.