Sen de altta kalmamışsın bakıyorum da😉@12.Adam avatarını değiştirmişsin.
Sen de altta kalmamışsın bakıyorum da😉@12.Adam avatarını değiştirmişsin.
Bunu evet olarak kabul ediyorum... Yer ve zamanı sana bırakıyorum.Tabi ki strateji, risk kontrolü, blöfler önemli ama zar gelmedikten sonra bunların hiç birinin bir önemi olmadığı için %50 çok az bir sayı. Yüzde 75 şans yüzde 25 kişisel strateji diyebilirim NET bir şekilde...
Sanırım Senin için bir oyun feda edebilirim.Şu an bir yenilgiye hazır değilim canım.
İnstagram'dan mı arakladın?Güzel bir fotoğraf gelmişken değiştirdim şimdi.
En Favori Güzel etkinliği bitene kadar kalsın.
Evet.İnstagram'dan mı arakladın?
İnstagramcı ertemmmm.
Çok datlusun sağol.Bunu evet olarak kabul ediyorum... Yer ve zamanı sana bırakıyorum.
Sanırım Senin için bir oyun feda edebilirim.
Sen daha datlusun rica ederim. Düzenli olarak Hangi siteden oynamaktasın?Çok datlusun sağol.
Düzenli oynamıyorum ama play store'de şundan oynuyorum; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chess&hl=tr&gl=US son zamanlarda hiç oynamıyorum..Sen daha datlusun rica ederim. Düzenli olarak Hangi siteden oynamaktasın?
Satrançı sormadım tavlayı...Düzenli oynamıyorum ama play store'de şundan oynuyorum; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chess&hl=tr&gl=US son zamanlarda hiç oynamıyorum..
En başından beri satranç sanarak konuşuyorum. Tavla oynamıyorum pek..Satrançı sormadım tavlayı...
Sarmadığından mı? Neden ki... Şahşen ben bayılırım.En başından beri satranç sanarak konuşuyorum. Tavla oynamıyorum pek..
Yok severim ama çok cazip gelmiyor nedense.Sarmadığından mı? Neden ki... Şahşen ben bayılırım.
Uygulamadan mı oynamaktasınız site üzerinden mi?Yok severim ama çok cazip gelmiyor nedense.
Mynet'te oynuyordum sonra oradan kaldırıldı sanırım.Uygulamadan mı oynamaktasınız site üzerinden mi?
Dişinize göre rakip bulamayışınızdandır.
Yok işim olmaz, şuan hiç tavla modunda değilim...Bunu evet olarak kabul ediyorum... Yer ve zamanı sana bırakıyorum.
Sanırım Senin için bir oyun feda edebilirim.
Hangi moddasın?Yok işim olmaz, şuan hiç tavla modunda değilim...
Belirsizliklerde boğulasın...Belirsiz...
Dramax YouTube Kanalı 1 Hazirandan itibaren YouTube de canlı yayına başlıyor işte o kanalda yayınlanacak olan dizilerin isimleri ve saatleri
Ekli dosyayı görüntüle 102914
@Emre Ozansoy @Zeyno45 @Angelica @serhatt @The_Erinch @Dosi @Tolstoyevski @Doğan
@Turkuazz