The_Erinch
Favori Üye
Ben bir doğrulamda vaziyet alayımAferin @AteşBöceği ezdirme kız kendini 😀
Nerede benim kara kaplı defterim
Ben bir doğrulamda vaziyet alayımAferin @AteşBöceği ezdirme kız kendini 😀
Bana fosil diyecek adamın alnını karışlarım dermişim😀😁😂Aferin @AteşBöceği ezdirme kız kendini 😀
Demek ki dellendirmeyeceksiniz bizi demi @AteşBöceği 😁
Evet kız dayanışması önemli erkeklere ölüm😀😁😂tabiii kız dayanışmasıı dimii @Zeyno45 @AteşBöceği
Hehe aynen öyle lamı cimi yok😀😁😂Demek ki dellendirmeyeceksiniz bizi demi @AteşBöceği 😁
Ahaa ilk satırdan giriş yaptım kesin deftere kaçacak delik bulun bana 😯Ben bir doğrulamda vaziyet alayım
Nerede benim kara kaplı defterim
Evet kız dayanışması önemli erkeklere ölüm😀😁😂
------
Hehe aynen öyle lamı cimi yok😀😁😂
O zaman napalım😊o kadarda değil öldürmeyelim abimm kıyamam ona @The_Erinch
Erkekler ne yaptı gene.Evet kız dayanışması önemli erkeklere ölüm😀😁😂
Sende hemen düşman belledin yahuuuO zaman napalım😊
O zaman napalım😊
Bu düşünceni yönetime danışayım. Ona göre bir geri dönüş yaparım. Şimdi sıkıntı başlık ve içeriğin dışına çıkıldığı olunuyor. Bu başlık altında her telden konuşmak mümkün yani sıkıntı yok o konuda.Nostalji Kuşağı altında bir başlık acsak oraya eski programlardan ,dizilerden ve ya eskiye dair denk geldiğimiz kısa videoları ,görüntüleri paylaşşsak nasıl olur sizce ?
Şimdi 90'lı yıllardan akılda kalanlar diye başlıkta açtım ya iyice forumu nostaljiye döndürdünüz denmesin sonra 😉
Bir danışayım dedim sizlere
Bu konu altından da paylaşılabilir diyorsanız benim için sıkıntı yok😉
@Zeyno45 @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @Doğan
Olur açarsan benide etiketle ben severim konuşurumNostalji Kuşağı altında bir başlık acsak oraya eski programlardan ,dizilerden ve ya eskiye dair denk geldiğimiz kısa videoları ,görüntüleri paylaşşsak nasıl olur sizce ?
Şimdi 90'lı yıllardan akılda kalanlar diye başlıkta açtım ya iyice forumu nostaljiye döndürdünüz denmesin sonra 😉
Bir danışayım dedim sizlere
Bu konu altından da paylaşılabilir diyorsanız benim için sıkıntı yok😉
@Zeyno45 @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @Doğan
Öyle gerekti, yavaştan moda girmem lazım. Nasıl olmuş?@12.Adam avatarını değiştirmişsin.
Güzel olmuş, ama bir süre alışamam gibi.Öyle gerekti, yavaştan moda girmem lazım. Nasıl olmuş?
Teşekkürler 😊.Niye ?Forumun font renkleri ile uyumlu diye mi?Güzel olmuş, ama bir süre alışamam gibi.
Yok, eskisine alışmıştım. Avatar değiştirince garip geliyor hep, o yüzden sürekli değiştiriyorum ben.Teşekkürler 😊.Niye ?Forumun font renkleri ile uyumlu diye mi?
Sen daha sık yapıyorsun.Ben belirli periyotlar halinde...Yok, eskisine alışmıştım. Avatar değiştirince garip geliyor hep, o yüzden sürekli değiştiriyorum ben.
Güzel bir fotoğraf gelmişken değiştirdim şimdi.Sen daha sık yapıyorsun.Ben belirli periyotlar halinde...