Sohbet & Muhabbet Konusu

Aynı benim gibi 90 lar
Evet öyle sizin de profil fotoğrafınız direk çağrışım yapıyor
Show TV haberlerden sonra Kemal Sunak filmleri çıkardı ilk defa izliyor gibi heyecanlanırdım her seferinde şimdi artık ezberledik her sahnesini:) herşeyiyle güzeldi o yıllar çabuk tükettik

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Show TV haberlerden sonra Kemal Sunak filmleri çıkardı ilk defa izliyor gibi heyecanlanırdım her seferinde şimdi artık ezberledik her sahnesini:) herşeyiyle güzeldi o yıllar çabuk tükettik
Sizin yaş kaç.Show tv Haberleden sonra bende izlerdim.Hababam sınıfı çocukluğımdan beri Show'da ahlen var.Nostalji'yi severim aynen

• Harika
Reactions: AteşBöceği
33 yaşındayım eski ne bulursam oturup ixliyorum bende tutku haline döndü şimdi ki diziler zevk vermiyor bana 😉
aa aynı yaştayız.Bende aynı fikirdeyiz.Ben neten Çiçek Taksi Sihirli Annem Affet Bizi Hocam'ı izliyom.Benide yeni diziler ilgimi çekmiyor.
------

Sihirli Annem deyince exxen demek istedim.Ahlende nete var exxen bölümleri

• Harika
aa aynı yaştayız.Bende aynı fikirdeyiz.Ben neten Çiçek Taksi Sihirli Annem Affet Bizi Hocam'ı izliyom.Benide yeni diziler ilgimi çekmiyor
Evet hiç sarmıyor tek gönül dağı izliyorum benim aklım eski sihirli annem de kalınca normaldir bende görmüştüm exxen bölümlerini ama izlemedim
!)

• Beğendim
Evet hiç sarmıyor tek gönül dağı izliyorum benim aklım eski sihirli annem de kalınca normaldir bende görmüştüm exxen bölümlerini ama izlemedim
!)
Bende exxen bölümleri izledim beğenmedim.Yenilerden Kuzey Yıldızına bakardım geçen hafta bitti.Uyanış ve CGHBunlara bakıyorum.

• Beğendim
Kuzey yıldızına bende baktım bu sene bıraktım Gönül Dağına başladım ilk bölümleri güzeldi onun da
Kuzey Yıldızı neden bıraktın.Bende Kuzey yıldızına bu sene 44.bölümden itibaren bakmaya başladım.Netten 1.bölümden başladım.Bide atv'de Celaleddine bakıyorum.

• Beğendim
Kuzey Yıldızı neden bıraktın.Bende Kuzey yıldızına bu sene 44.bölümden itibaren bakmaya başladım.Netten 1.bölümden başladım.Bide atv'de Celaleddine bakıyorum.
İlk bölümlerdeki tadı yoktu bir Dr Gönül dağı ağır bastı ben de gönül dağını 12.bölümden sonra izlemeye başladım ilk bölümlerini netten izledim😉

• Güldürdün
Ama çocuklar duymasını da sürekli veriyor a2 o kanaldan çok umutluydum POS cıktı ben de Vay Anam Vay izlerdim bitmiş galiba o da Tatlı Hayat'ı izleyemedim ama denk gelmiyor
Vay anam vay bende izlerdim bitti o.Kınalı Kar var...a2'de iyice sıktı Fox'dan Bez Bebek Çocuklar Duymasın.Sanki kendi kanalında arşiv dizi yok sanki.Selena dönüp dönüp duruyor.Çocuk kanalına döndü.Bari diğer sihirli dizileri alsa tam olacak. a2'den n beklerdin ?

• Harika
Vay anam vay bende izlerdim bitti o.Kınalı Kar var...a2'de iyice sıktı Fox'dan Bez Bebek Çocuklar Duymasın.Sanki kendi kanalında arşiv dizi yok sanki.Selena dönüp dönüp duruyor.Çocuk kanalına döndü.Bari diğer sihirli dizileri alsa tam olacak. a2'den n beklerdin ?
Süper Baba ,Gurbetçiler ,Baba evini verdi bir kez,Benimle Evlenir misin olabilirdi onu da Er TV veriyor arada ne bileyim daha bir çok dizisini aklıma gelenler bunlar:)

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Doğan