2021 4.Tur | Beren Saat ⚡Mine Tugay ⚡Pınar Deniz | En Favori Güzel 2021

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,349
Puanı
1,060
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz. Şimdi sıra 4. Tura geldi.

Ankette yer alan hangi 2 güzel bir üst tura yükselsin?
3.5.jpg

Kısaca kurallar:

Eşitlik durumunda düello yolu ile üst tura çıkanı belirleyeceğiz. Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.

Katılımınızı bekliyoruz.

@Dosi bu grubu sen kendi ellerinle ayarladın değil mi doğru söyle :A
Hepsi benim ellerimle ama bunu ikili elemede isterdim. Şimdiden oluşu işime gelmez :A
Yanlarına bide Afra veya Alina gibi güçlü isim gelseydi, veya bu etkinlikte gıcık kaptığım Melis Sezen gelseydi iyi olurdu en azından 3 tane istemediğim isimden biri garantı giderdi :A şuan yine ilk 2 üst tur olabilir :A gerçi Beren'i sevdiğimi yine belirteyim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Hepsi benim ellerimle ama bunu ikili elemede isterdim. Şimdiden oluşu işime gelmez :A
Yanlarına bide Afra veya Alina gibi güçlü isim gelseydi, veya bu etkinlikte gıcık kaptığım Melis Sezen gelseydi iyi olurdu en azından 3 tane istemediğim isimden biri garantı giderdi :A şuan yine ilk 2 üst tur olabilir :A gerçi Beren'i sevdiğimi yine belirteyim :A
Senin ellerinle ama kura sonuçta. Bunda kura bile yok gibi :A Pınar Deniz de iyidir ya, fotosu da harika zaten :A Ama oy potansiyeli çok yüksek değil galiba söylediğin isimler kadar.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Matematik formülü; X'ler birbirilerini götürür, geriye Y kalır. :A

• Güldürdün
Senin ellerinle ama kura sonuçta. Bunda kura bile yok gibi :A Pınar Deniz de iyidir ya, fotosu da harika zaten :A Ama oy potansiyeli çok yüksek değil galiba söylediğin isimler kadar.
Kura sistemim farklı :A şimdi bundan sonraki tur yine 5 güzelden 4 seçilecek sonra artık 2li eleme. Pınar'da oy potansiyeli yüksek biriymiş ve arada abartıldığını düşündüğüm bir isim ama oyladım :A oy verdin mi bilmem ama büyük sürprizler var şuan :A yaptığım anketlerde hep istemediğim isimler kazanıyor (Suskunlar hariç) o yüzden bu etkinlikte beklentim yok :A
------

Rakipsiz...

5db67541d3806c237817ead8.jpg

------

Ne kızgın atıyon mosi :bağır:@Dosi
Sizin sayenizde aşırı gıcık kaptım kadına :A ama bundan sonra 🤐 olmalıyım yoksa yarışmanın kazananı olur :A

Kura sistemim farklı :A şimdi bundan sonraki tur yine 5 güzelden 4 seçilecek sonra artık 2li eleme. Pınar'da oy potansiyeli yüksek biriymiş ve arada abartıldığını düşündüğüm bir isim ama oyladım :A oy verdin mi bilmem ama büyük sürprizler var şuan :A yaptığım anketlerde hep istemediğim isimler kazanıyor (Suskunlar hariç) o yüzden bu etkinlikte beklentim yok :A
------

Sizin sayenizde aşırı gıcık kaptım kadına :A ama bundan sonra 🤐 olmalıyım yoksa yarışmanın kazananı olur :A
Yok oy vermedim daha, oylayınca görürüz artık yine ne rezalet seçimler yapıldığını :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yani ondanda yine gıcık kapayım diyorsun? :A gerçi 2019da da abartıldığını düşündüğüm bir isimdi :A ama yok ya kazanırsa birşey demem :A daha gıcık kaptıklarım olmasın yeterki:A
Mine Tugay’dan iyidir, ben de abartıldığını düşünüyorum Mine’nin :A

Yani ondanda yine gıcık kapayım diyorsun? :A gerçi 2019da da abartıldığını düşündüğüm bir isimdi :A ama yok ya kazanırsa birşey demem :A daha gıcık kaptıklarım olmasın yeterki:A
Düşmanımın düşmanı dostumdur. :A (Daha çok gıcık kaptıklarındansa daha az gıcık olduğum rakipler olsun.):A

• Harika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...