Eurovision sonuçları belli olurken bunlarda belli olacak. Nasılda denk getirmişiz @TolstoyevskiGrubu ben ile yoldaşım @Tolstoyevski ayakta tutmaya çalışmakta
Eurovision sonuçları belli olurken bunlarda belli olacak. Nasılda denk getirmişiz @TolstoyevskiGrubu ben ile yoldaşım @Tolstoyevski ayakta tutmaya çalışmakta
Hiçbir şey tesadüf değildir, her şey önceden planlanmıştır... @MEnesEurovision sonuçları belli olurken bunlarda belli olacak. Nasılda denk getirmişiz @Tolstoyevski
Yalnız süre konusunda da kararı ben vermiştimHiçbir şey tesadüf değildir, her şey önceden planlanmıştır... @MEnes
Mecnun, planını sana mı anlattı?Hiçbir şey tesadüf değildir, her şey önceden planlanmıştır... @MEnes
Ters tepme olayı sende çok bence 🤐 ol.Göbek adımdır yanılmak ve "yanlış analiz etmek", iyi bilirsin @12.Adam
Tamam tamam senin dediğin gibi olsun bu kez yoksa ters tepiyor cidden bunu da çok yaşadıkTers tepme olayı sende çok bence 🤐 ol.
Diğerlerine bakamadım ama seninki ne alemde acaba. Hemen bakayım
Kaç grup düello şimdi 😱Oylama bitmiş @BesaleT oy kullansaydın eşitlik bozulurmuydu? @Tolstoyevski
@Alos etiketten çıkar ben görüyorum deyip oy kullanmadın mı yoksa 😱
BilmiyorumKaç grup düello şimdi 😱
Darısı diğerine ama o daha ilerlerOooo en sevdiğim düello sevmediklerinden biri gitmiş @Dosi
Sabah ola hayrola bu gece yoğun ve yorgunuz gece işe şeytan karışır demişler hem @12.AdamBilmiyorum
Sen tek tek bakıp not et geçen sefer ben yaptım. Kolay gelsin bu gece açalım yapabiliyorsak
Sen geç geliyorsun ama :SSabah ola hayrola bu gece yoğun ve yorgunuz gece işe şeytan karışır demişler hem @12.Adam
Saati kursada kalkamaz, uykusu ağır.Sen geç geliyorsun ama :S
Ahahahahaha tabi ki kesinlikle anında açmış olurdum...Bulun bulun iyi olur hiç hal hatırda sormuyoruz birbirimize bu ara. Habersiziz kim ne ile meşgul.Sen askere gittin iletişim koptu dağıldı grup.
Uzun zamanıdır zaten forumu baya azatmıştı ama haftada 2 kez o bahsettiğim görevleri için muhakkak girerdi. Bu hafta onu da yapmadı 😱 Perşembe reyting konusu için @MEnes 'e aç diye ricada bulunmamış anlalışan. Yoksa MEnes daha açarmısın dediği anda açmış olurdu @Tolstoyevski
Geçmiş ve gelecek her zaman bağlantılıdır. Her şey olması gerektiği gibi olacaktır... Tüm dünya ve zaman akışı kontrolümüz altındadır...Hiçbir şey tesadüf değildir, her şey önceden planlanmıştır... @MEnes
Aşk olsun ben ayı mıyım kış uykusuna dalıyormuşum gibi sanki 😱 @12.AdamSen geç geliyorsun ama :S
Bilmezmiyim iyi tanıyorum seniAhahahahaha tabi ki kesinlikle anında açmış olurdum...
------
Geçmiş ve gelecek her zaman bağlantılıdır. Her şey olması gerektiği gibi olacaktır... Tüm dünya ve zaman akışı kontrolümüz altındadır...
Neyse tamam evet kalsın bu gece sonra konuşuruz bunu. Esc yorduAşk olsun ben ayı mıyım kış uykusuna dalıyormuşum gibi sanki 😱 @12.Adam
12.00 önce açılmış olur yarın ( yarın olduğunda, “gece 12’yi kastettim” dedi )