hayret bi şey
Emekli
Bence @Aserat biraz oyunculağa da bakıyor benim gibiHande Erçel'in neresi güzel değil 😱 Bence o da çok net şampiyonluk adaylarından olması gerekir çünkü fazlasıyla güzel
Finale kadar bende ona oy vereceğim
Senciyiz.
Yanii zaten bir zahmetFinale kadar bende ona oy vereceğim
Bu turu rahat geçer zaten. Diğer tur destek olurumYanii zaten bir zahmet
------
Yuuuuuuuuuuuuh Simge'ye vere vere bu kadar az mı oyyy arkadaşlar kendinize gelin kendinize
Etkinlik sahibi olarak iftira atma fark yemiş kadın..Bu turu rahat geçer zaten. Diğer tur destek olurum
Ben fark göremiyorum. Ankete 14 oy daha gelme potansiyeli var ve unutmaki Serenay, Hadise'den 7 oy fark yemesine rağmen Hadise'yi eledi artı burda okadar fark yok.Etkinlik sahibi olarak iftira atma fark yemiş kadın..
Bak hala algı Orada ikili eleme vardı burda 5 kişiden 3'ü seçiliyor ve bu farkın inmesi dediğin farkın inmesinden daha zor hatta imkansız..Ben fark göremiyorum. Ankete 14 oy daha gelme potansiyeli var ve unutmaki Serenay, Hadise'den 7 oy fark yemesine rağmen Hadise'yi eledi artı burda okadar fark yok.
Benim o mesajım sana yönelik bir şakaydı (oy vermezdim yani) ama yazmayız artık
Tamam Simge'ye geçmiş olsun ozaman. Buraya kadarmış.Bak hala algı Orada ikili eleme vardı burda 5 kişiden 3'ü seçiliyor ve bu farkın inmesi dediğin farkın inmesinden daha zor hatta imkansız..
Öyle zatenTamam Simge'ye geçmiş olsun ozaman. Buraya kadarmış.