2021 3.Tur | En Favori Güzel - 6.Grup

Ankette yer alan hangi 3 güzel bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,954
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz. Şimdi sıra 3. Tura geldi.

Ankette yer alan hangi 3 güzel bir üst tura yükselsin?

3.TUR 6.GRUP.jpg

Kısaca kurallar:

Eşitlik durumunda düello yolu ile üst tura çıkanı belirleyeceğiz. Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.

Katılımınızı bekliyoruz.

@Dosi @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @kerem @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @XanTier @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @DR @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Forumdash @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @takas @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- ve ilgili herkes

@Dosi @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @kerem @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @XanTier @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @EnveR @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @Burak97 @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @ömer karataş @Forumdash @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @-potterhead- ve ilgili herkes

oldukca dengeli bir grup olmus bu.
Ayca, Nilay ve Tuvana

Birini gerçekten sevemiyorum. Birinin rol icabı bir karekterini çok seviyorum. Sırf bu yüzden fanıyım. Diğeri gerçekten güzel. Büyük ihtimal finale gelir. :) :Z
isim versene :A sonucta oylari aciklamiyorsun yani kac oyda olduklarini. Fani oldugun Nilay? finalde olur dedigin Tuvana?

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Hobbit
Evet doğru bildin. Beğenmediğim Ahsen. Çok fazla gözümüze sokulmaya çalışıldığı içinde olabilir. :)
oyuncularin cogu suan bulunduklari dizilerden dolayi ön planda. Ben Menajerimi Ara'yi izlememe ragmen (suan biraktim o ayri) oy vermedim. Tuvana kesinlikle güzel ama final turlarini zor görebilir. 2017 finali Beren ve Serenay, 2019 finali Beren ve Hazal idi. Beren kazandi her ikisinide. Umarim bu sene finalist olmaz yine. Artik farkli isimler olsun istiyorum.

oyuncularin cogu suan bulunduklari dizilerden dolayi ön planda. Ben Menajerimi Ara'yi izlememe ragmen (suan biraktim o ayri) oy vermedim. Tuvana kesinlikle güzel ama final turlarini zor görebilir. 2017 finali Beren ve Serenay, 2019 finali Beren ve Hazal idi. Beren kazandi her ikisinide. Umarim bu sene finalist olmaz yine. Artik farkli isimler olsun istiyorum.
Bakalım ne olur. Sadece bu grup için bir taktik yaptım. Tutar mı bilmem. Şimdilik iyi gidiyor. Finale kaç kişi kalıyor 2 mi ?

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bakalım ne olur. Sadece bu grup için bir taktik yaptım. Tutar mı bilmem. Şimdilik iyi gidiyor. Finale kaç kişi kalıyor 2 mi ?
aynen 2 kisi olacak finalde.
suan bu tur 50 güzeli oyluyoruz ve 30 kalacak.
simdi bir degisiklik olmazsa 4. tur 3 isimden 2 oylanacak. 30 güzelden 20 tane kalmis olacak yani.
5. tur 5 isimden 4 tane oylanacak. Maksat sonrasi 2li elemeler olsun diye. sonucunda 16 güzel kalacak.
6. turda ikili elemeler olacak ve üst tura cikanlar ceyrek finalist olan isimler olacak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Hobbit
Ayça Ayşin Turan
Hafsanur Sancaktutan
Nilay Deniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...