Tolgshow ?
Tolgshow ?
O Acun'un projesi değil ki olmuş olan şeyi almış sonuçtaTolgshow ?
Sebebi exxen mi?O Acun'un projesi değil ki olmuş olan şeyi almış sonuçta
Eskiden izlerdim ama 4-5 senedir izlemiyorum.
4-5 senedir Exxen'de mi?Sebebi exxen mi?
Hayır İlk senesi uzun yıllardır farklı ekranlarda izleyiciyle buluşuyordu.4-5 senedir Exxen'de mi?
Niye ?Fenerbahçe mali yönden ve idari yönden reddedilebilir
Twitter’da öyle gördüm eğer ibra edilirse maça gitmezlermişNiye ?
Basın toplantısında isim filan verdi mi? Canlıyı kaçırdım netten seyrederken yarım bırakmam gerekti.Haziran'a kadar teknik direktör belli olacak dediğine göre Koç, Emre gidiyor.
Rebrov iyi hoş da yerler onu, Rebrov gelecekse Samandıra temizliği şart.
Emre kalabilir Rebrov Erol bulut gibi @HeisenBerg ben Emre’yi tutardım Emre Altay’ın sakatlancağını hissetmiş 30 Haziran 2020 de @HeisenBerg @12.AdamHaziran'a kadar teknik direktör belli olacak dediğine göre Koç, Emre gidiyor.
Rebrov iyi hoş da yerler onu, Rebrov gelecekse Samandıra temizliği şart.
Yok isim vermedi ama Haziran'a kadar on günlük süreçte belli olacak dedi.Basın toplantısında isim filan verdi mi? Canlıyı kaçırdım netten seyrederken yarım bırakmam gerekti.
Gönlünden geçen yerli mi?Yabancı mı?Yok isim vermedi ama Haziran'a kadar on günlük süreçte belli olacak dedi.
Rebrov 7 yıllık kariyerine 8 kupa sığdırmış bir adam. Erol ile falan kıyaslanamaz.Emre kalabilir Rebrov Erol bulut gibi @HeisenBerg ben Emre’yi tutardım Emre Altay’ın sakatlancağını hissetmiş 30 Haziran 2020 de @HeisenBerg @12.Adam
Macaristan ligi bizim ligle kıyaslanmaz @HeisenBergRebrov 7 yıllık kariyerine 8 kupa sığdırmış bir adam. Erol ile falan kıyaslanamaz.
Yerli iyi aday yok zaten o yüzden yabancı ama Emre ile devam kararını da yanlış bulmam.Gönlünden geçen yerli mi?Yabancı mı?
Ukrayna Ligi'nde de başarılı oldu. O lig bizim ligden iyi.Macaristan ligi bizim ligle kıyaslanmaz @HeisenBerg
Bizim lig masada kazanılmasa sahada oynansa Ukrayna liginden daha iyi oluruz @HeisenBergYerli iyi aday yok zaten o yüzden yabancı ama Emre ile devam kararını da yanlış bulmam.
------
Ukrayna Ligi'nde de başarılı oldu. O lig bizim ligden iyi.
Beşiktaş'in kupasini mhk başkanı vermiş