Sizce En İyi Kargo Şirketi Hangisi?

Hangisi/Hangileri?

• Kullanılan toplam oy
    17
Binde bir olacak bir durum başınıza gelmiş, geçmiş olsun. Fakat mahkemeden de farklı bir şey çıkacağını sanmam, gönderen kişinin paketlemesi ile ilgili, sorumluluk ona ait.
Yok paketleyen firma biz gayette sağlam yaptık diyor anlayacağın üzere kargo şirket çalışanlarının suçu TV yi yüz üstü düşürmüşler

• Üzücü
Reactions: mrt-06
Yurtiçi bence, daha sonra Aras. Ama Aras'ın müşteri hizmetleri şarkısı insanı çileden çıkarıyor. Beklemek zaten zorken daha da zorlaşıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Yurtiçi bence, daha sonra Aras. Ama Aras'ın müşteri hizmetleri şarkısı insanı çileden çıkarıyor. Beklemek zaten zorken daha da zorlaşıyor. :A
KYK ara birde Diriliş müziği çalıyor. :A

Yok paketleyen firma biz gayette sağlam yaptık diyor anlayacağın üzere kargo şirket çalışanlarının suçu TV yi yüz üstü düşürmüşler
Geçmiş olsun.

• Beğendim
Reactions: NES
İnşallah daha önce başka bi olay gelmişti yine böyle ozaman hemen gidip başvurduğumuzda fazlasıyla almıştı mahkeme onlardan
İnsanlar uğraşmadığı için bilmiyor ama dediğin gibi tüketici mahkemesi yoluyla birçok hak korunuyor. Bu olayda bilemiyorum dediğim gibi paketleyinin sorumluluğu olması lazım ama kusur da var diyorsun.. Avukata soralım :A @Yiğitt

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Aslında çalışanlarına bağlı olan bir durum. Mesela Denizli'deki Yurtiçi bu konuda bayağı kötü.
Ben genel olarak MNG'yi tercih ediyorum. Bir kere bile sorun yaşamadım.

• Beğendim
Reactions: mrt-06