Buna zorla çekildim biliyorsun. Yoksa başkaları yapsın bende keyifle katılayım isterimÖyle öyle, bütün etkinlikler sizde artık neredeyse
Euro 2020 ha. Katılırız ona da elbette![]()
Buna zorla çekildim biliyorsun. Yoksa başkaları yapsın bende keyifle katılayım isterimÖyle öyle, bütün etkinlikler sizde artık neredeyse
Euro 2020 ha. Katılırız ona da elbette![]()
Artık herkes size güveniyor, kimse elini taşın altına koymazBuna zorla çekildim biliyorsun. Yoksa başkaları yapsın bende keyifle katılayım isterim@Tolstoyevski
Mikasa modun olmasa böyle sistemli bir etkinlik biraz zor olurdu o yüzden yine kendini övdürme zorla be kadınBuna zorla çekildim biliyorsun. Yoksa başkaları yapsın bende keyifle katılayım isterim@Tolstoyevski
Sorma, bir kısmını @Bully beni yardımcısı yapacaktı güya gitti etkinlikler bana kaldı. Bu kez ben yardımcı aradımArtık herkes size güveniyor, kimse elini taşın altına koymaz![]()
@MEnes sayesinde kaptık bu huyuMikasa modun olmasa böyle sistemli bir etkinlik biraz zor olurdu o yüzden yine kendini övdürme zorla be kadın@MasacRE
Biz gönüllerin etiketini kazandık. Tabii sen daha da fazla.Etiketler yakışmış @Tolstoyevski @xdragxx @MEnes
Acaba ne kadar süreli ayarladın @bazinga ?
1 puan ile kaçırdık. Kısmet değilmiş![]()
Orası öyle ama benimki 1 puan sadeceBiz gönüllerin etiketini kazandık. Tabii sen daha da fazla.
Ne kadar diyorduk etkinlik patronu sensin, sen karar ver.![]()
Olur, merakla bekliyoruz onu da.Orası öyle ama benimki 1 puan sadecebende durdum durdum 16 maç mı ne 0 puan, sonra 1-3 puan ve son hafta 12 puan almışım
son hafta eski beni buldum ama iş işten geçti
Yakında Milli takımlar için yeniden başlayacağız. Olmadı onun bitişine kadar uygundur gibi?@Tolstoyevski
Süper Lig yeni sezon yani etkinliğin yeni sezonu başlayana dek normalde, o mini turnuva 10-15 gün süreceği için 40 haftalık süreçle bir olmaz sonuçta.Orası öyle ama benimki 1 puan sadecebende durdum durdum 16 maç mı ne 0 puan, sonra 1-3 puan ve son hafta 12 puan almışım
Yakında Milli takımlar için yeniden başlayacağız. Olmadı onun bitişine kadar uygundur gibi?@Tolstoyevski
Ben bu kez fazla ciddiye almayacağım. Böyle son dakika kıl payı kaçırmak ağır geliyor. Umarım en başta çok kötü giderimOlur, merakla bekliyoruz onu da.
Onun etiketlerini dağıtırken bunları alırım.Zaten @Tolstoyevski muhtemelen onda da bizi ezer geçer, iki tane çok durur bir kişide.
![]()
Ha o okadar kısa mı. Ozaman Süper Lig başlayınca nasıl sence? Başladığında etiketiniz olmasın. Moralimiz bozulurSüper Lig yeni sezon yani etkinliğin yeni sezonu başlayana dek normalde, o mini turnuva 10-15 gün süreceği için 40 haftalık süreçle bir olmaz sonuçta.Ama o mini turnuva adına da sadece kazanana ödül verilebilir yine Lig başlayana dek, @bazinga da yeter artık demezse
Yeni sezonun Süper Lig mi yoksa başka bir lig mi olacağını da anketle belirleyebiliriz ama bana kalırsa Süper Lig'den şaşmayalım, en iyi yol bildiğimiz bize yakın köy yoludur nihayetinde![]()
Süper Lig'in ilk haftası başlamadan etiketler uçar, her sene böyle olur kazananlarda yaz boyunca kalıp, ilk haftayla birlikte uçması usulüBen bu kez fazla ciddiye almayacağım. Böyle son dakika kıl payı kaçırmak ağır geliyor. Umarım en başta çok kötü giderim
Ha o okadar kısa mı. Ozaman Süper Lig başlayınca nasıl sence? Başladığında etiketiniz olmasın. Moralimiz bozulur
Süper Lig en iyisi bence![]()
Orası öyle ama benimki 1 puan sadecebende durdum durdum 16 maç mı ne 0 puan, sonra 1-3 puan ve son hafta 12 puan almışım
Euro 2020'nin resmi "fantasy" ligini de yapabiliriz bence.Süper Lig yeni sezon yani etkinliğin yeni sezonu başlayana dek normalde, o mini turnuva 10-15 gün süreceği için 40 haftalık süreçle bir olmaz sonuçta.Ama o mini turnuva adına da sadece kazanana ödül verilebilir yine Lig başlayana dek, @bazinga da yeter artık demezse
Yeni sezonun Süper Lig mi yoksa başka bir lig mi olacağını da anketle belirleyebiliriz ama bana kalırsa Süper Lig'den şaşmayalım, en iyi yol bildiğimiz bize yakın köy yoludur nihayetinde![]()
Haydaaa bana da mı etiket gelmiş garipsedim doğrusu...Etiketler yakışmış @Tolstoyevski @xdragxx @MEnes
Acaba ne kadar süreli ayarladın @bazinga ?
1 puan ile kaçırdık. Kısmet değilmiş![]()
Bende vardan ve Alanya maçı kural hatasi sivas spor maçındaki hakem hatasi ve 48 yada 55 puan kaçırdım kalecinin panterliginden @Dosi @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @xdragxx @HeisenBerg @12.Adam @TolstoyevskiElimiz alıştı. Artık etkinlik bizden sorulur![]()
Yakında milli takımlar için başlatacağız. Seni ona da bekleriz@Tolstoyevski
Bence Şampiyonlar ,Uefa Avrupa ve Konferans ligi elemeli maçlarına yapmalılar.@Dosi ve @Tolstoyevski, artık hanginiz organize edecekse, ne zaman geliyor yeni sezon?Lig başlayacak yakında. Bence bonus olarak Premier Lig için de Kicktipp etkinliği yapabiliriz.
![]()
@Dosi ve @Tolstoyevski, artık hanginiz organize edecekse, ne zaman geliyor yeni sezon?Lig başlayacak yakında. Bence bonus olarak Premier Lig için de Kicktipp etkinliği yapabiliriz.
![]()
Bence Şampiyonlar ,Uefa Avrupa ve Konferans ligi elemeli maçlarına yapmalılar.![]()
Euro 2020 gibi tek konu altında toplanabilir mesela, konu açmaya gerek kalmaz dakika başı. Avrupa kupaları zaten sürekli olarak olmuyor, o da olabilir Premier Lig'in yanında ekstra. İki üç kişi bu görevi üstlenebilir.Önümüzdeki hafta içi süreç başlar ve @Dosi başvuru konusunu açacakBonus olarak Şampiyonlar Ligi mi Premier Lig mi yoksa başka lig ya da hiçbiri mi bunu da katılanların anketiyle belirleriz artık
![]()
Zaten öyle planlıyoruz ligin ilk yarısı ve ikinci yarısı olmak üzere iki konu üzerinden gidilecek, konuların ilk ve ikinci mesajlarına da haftalık tabloları sonuçları vb. ayrıca ekleyeceğiz yani bu sezon daha düzenli ve derli toplu olacakEuro 2020 gibi tek konu altında toplanabilir mesela, konu açmaya gerek kalmaz dakika başı. Avrupa kupaları zaten sürekli olarak olmuyor, o da olabilir Premier Lig'in yanında ekstra. İki üç kişi bu görevi üstlenebilir.![]()