'Kardeşlerim' Sezon Finali Yapıyor! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Et8gZoeXAAAegZp

'Kardeşlerim' sezon finali yapıyor!

Yapımcılığını NGM'nin üstlendiği, başrollerini; Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak ve Ahu Yağtu'nun paylaştığı yapım sezon finali yapıyor.

En son 12. bölümü ekrana gelen dizi, 26 Haziran'da yayınlanacak olan 19. bölümüyle ekranlara ara verecek.

'Kardeşlerim' yeni bölümleriyle her Cumartesi 20.00'de ATV'de!

Kaynak: @denizz19

Son düzenleme:
Bu dizi beni çok şaşırttı. Başlamadan önce fragmanlarından hareketle bu dizi tutmaz diyordum ancak çok iyi reytingler aldı. Neden bilmiyorum ama Kırgın Çiçekler'i anımsatıyor bu dizi bana.

Şu kızın adına ilk kez dikkat ettim, 3 isim mi olurmuş. :A

Daha çok varmış. Gönül Dağı'na kıyasla 4 hafta sonra sezon finali yapacak. Ama tabii Gönül Dağı'nın Mayıs'ta sezon finalini yapmasının nedeni direk Euro 2020 ile ilgili. :)

@Cervantes ben de denk gelip 15-20 dk izleyince banada Kırgın Çiçekleri anımsatmıştı. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Bu dizi beni çok şaşırttı. Başlamadan önce fragmanlarından hareketle bu dizi tutmaz diyordum ancak çok iyi reytingler aldı. Neden bilmiyorum ama Kırgın Çiçekler'i anımsatıyor bu dizi bana.
@Cervantes ben de denk gelip 15-20 dk izleyince banada Kırgın Çiçekleri anımsatmıştı. :A
Ben daha tanıtımı ilk izlediğimde yazmışım bu yorumu (Kırgın Çiçekler) ve üstelik hafta sonu tahmininde de bulunmuştum :A
Haftasonuna gelir bu dizi.

Kırgın Çiçekler havası aldım diziden

Çok geç yapıyor ama sezona geç başlamasının etkisi var diye düşünüyorum, Haziran ikinci haftası gibi tamamlayabilirdi. Bu dizinin bu kadar ilgi göreceğini ben de düşünmemiştim, sezonun sürprizlerinden biri bence. :X

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
26 Haziran da fazla geç olmuş, haziranın ilk haftası bitirselerdi keşke. Şimdi yaz dizisi yarışlarına 1-2 hafta bu da dahil olur.
Kanalın sanırım tüm dizileri Haziran ayının ortasında yada sonunda bitecek. Hatta Kuruluş: Osman temmuz başına kadar devam edecek deniliyordu.

• Sinir Bozucu
Reactions: slhttnmtl
Kanalın sanırım tüm dizileri Haziran ayının ortasında yada sonunda bitecek. Hatta Kuruluş: Osman temmuz başına kadar devam edecek deniliyordu.
Ya paraya ihtiyaçları olsa hadi ya da final yapacaktır belli bir bölüm sayısına denk gelir, ona da hadi de zaten sezon finali yapacak dizi, yaz dizileri başlamadan bitir, ne bu para hırsı. Hepsi de umarım çakılır.

• Beğendim
Ya paraya ihtiyaçları olsa hadi ya da final yapacaktır belli bir bölüm sayısına denk gelir, ona da hadi de zaten sezon finali yapacak dizi, yaz dizileri başlamadan bitir, ne bu para hırsı. Hepsi de umarım çakılır.
Çakılacak büyük ihtimalle. Hem yaz dizileri, hem de maçlar olacak. Sezon içerisinde aldığı reytinglerden 2+ 3+ düşüş olursa şaşırmam.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Çakılacak büyük ihtimalle. Hem yaz dizileri, hem de maçlar olacak. Sezon içerisinde aldığı reytinglerden 2+ 3+ düşüş olursa şaşırmam.
Maçların da olması iyi olmuş bak. Hayır atv'nin komedi/güzel bir komedi dizisi olsa da yayınlasa, zaten içimiz kararıyor kış boyu şöyle yazın bari gülelim. 2+ 3+ da ideal. Hele Kuruluş gibi yüksek maliyetli bir iş o kadar reyting düşerse (yapmazlar bence ama) sezon finali tarihini öne bile alabilirler.

• Beğendim
Geç bir tarihte sezonu kapatıyor, bu kadar uzatmaya gerek yoktu, reytingleri düşecektir. Bir de konu olarak çok hızlı ilerliyor gelecek sezon çabuk tıkanacak gibi :bhr: