Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 40.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başı sonu bir muazzam bir yarışma olmuş işte daha ne istiyorsun... :A
Pek memnun değilim artık :(
Ya ben edit yapmayı unuttum. haftalar öncesinde olan tahminlerdi. Yarın önümüzdeki haftayı edit yapayım. @Tolstoyevski hatırlat bana :A

Pek memnun değilim artık :(
Ya ben edit yapmayı unuttum. haftalar öncesinde olan tahminlerdi. Yarın önümüzdeki haftayı edit yapayım. @Tolstoyevski hatırlat bana :A
Tamamdır Mikasa hanım zaten Salı günü oynanacak tüm maçlar, önümüzde Cumartesi ise sezon finali yapıyoruz kısmetse :A 😱

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İlginç bir hafta oldu :A anlık skorlar değişip durdu ve Takımım sayesinde zar zor 1 puan aldım :A
Tebrik ederim @xdragxx artık bulunduğun sıralamayı garanti ettin ama zirve senin içinde uzak. Atık yeni hedefim @MEnes 'e yerimi kaptırmamak ama eski enerjim yok. Taaa 1 ay öncesinde yapılan skorları edit yapma işini unuttuğum için zar zor 1 puan aldım. Eğer Fenerbahçe berabere bitseydi MEnes ile sadece aramda 1 puan olacaktı.

Fenerbahçe berabere iken
Ekli dosyayı görüntüle 102161

Fenerbahçe kazanınca
Ekli dosyayı görüntüle 102162

@Tolstoyevski
Şu çıkışı 1-2 hafta önce yapsak son haftalara hala iddialı girecektik...
Rakibimiz de maalesef çuvallamadı. Bi 2-3 puan aldığı üst üste 2-3 hafta olsaydı o panikle zirveyi de alabilirdik :(

• Üzücü
Şu çıkışı 1-2 hafta önce yapsak son haftalara hala iddialı girecektik...
Rakibimiz de maalesef çuvallamadı. Bi 2-3 puan aldığı üst üste 2-3 hafta olsaydı o panikle zirveyi de alabilirdik :(
Rakibin olarak çuvallayan ben oldum :(
Çok kötü haftalar geçirdim ve bu haftada öyle bir hafta oldu. Sadece 1 puan :T:

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Senin aldığın puanları keşke Tolsto alsaydı :A
4 haftada 20 puan almışsın. Tolsto da 4 haftada 40... Vay be hesaplamadan demiştim tam eşit oluyormuşuz böyle olsa Tolsto'yla :A Sen de 3 puan önümüzde olurdun....

Senin aldığın puanları keşke Tolsto olsaydı :A
4 haftada 20 puan almışsın. Tolsto da 4 haftada 40... Vay be hesaplamadan demiştim tam eşit oluyormuşuz böyle olsa Tolsto'yla :A Sen de 3 puan önümüzde olurdun....
Senin strateji hatan "şu hafta şu kadar puan alırsak rahatız" stratejisi oldu. Olması gereken "şu 3 hafta rakipten 15-20 puan farklı puan alırsak rahatız" mantığıydı aslında :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Senin aldığın puanları keşke Tolsto olsaydı :A
20 puan çok geldi. Eminmisin? 0 aldığım hafta dahilmiydi? :A

• Güldürdün
20 puan çok geldi. Eminmisin? 0 aldığım hafta dahilmiydi? :A
Evet şimdi yine baktım kendin de bakabilirsin :A
------

Senin strateji hatan "şu hafta şu kadar puan alırsak rahatız" stratejisi oldu. Olması gereken "şu 3 hafta rakipten 15-20 puan farklı puan alırsak rahatız" mantığıydı aslında :A
Biraz öyle oldu evet :A Ama son haftalara kadar liderler çok iyi gittikten sonra 4-5 hafta böyle arada 2-3 puan aldıkları çok haftalar yaşadılar. Senin de yaşayacağını düşündüm ama evdeki hesap çarşıya uymadı :A

Bu arada averaj birinciliğini de ele geçirmişiz çok önemi olmasa da olur da Hasanca ile aynı puanda olursam o averaj üstünlüğü bizde olacak gibi :A

• Üzücü
Vay be... Bir zamanlar tek haftada aldığım puanı 4 hafta zor toplamışım

Sad Season 1 GIF by Friends

• Güldürdün
------

Biraz öyle oldu evet :A Ama son haftalara kadar liderler çok iyi gittikten sonra 4-5 hafta böyle arada 2-3 puan aldıkları çok haftalar yaşadılar. Senin de yaşayacağını düşündüm ama evdeki hesap çarşıya uymadı :A
Halen bitmedi son 20 maç, 40 puan... Son haftaya en az 16 puan farkla girersek o zaman rahatlarım gibi, aksi halde emin değilim :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961