Emre Ozansoy
Moderatör
Kullandık da hiç sünger ile sildiğimizi hatırlamıyorum. Peçete kullanıyorduk.Kara veya yeşil tahta kullandın mı hiç okulda malum onun silmek için sünger kullanılıyordu 😉
Kullandık da hiç sünger ile sildiğimizi hatırlamıyorum. Peçete kullanıyorduk.Kara veya yeşil tahta kullandın mı hiç okulda malum onun silmek için sünger kullanılıyordu 😉
@Zeyno45 kız o ne bilsin süngeri.Kullandık da hiç sünger ile sildiğimizi hatırlamıyorum. Peçete kullanıyorduk.
Vardı tabi. 4. sınıfa kadar normal tahta vardı.@Zeyno45 kız o ne bilsin süngeri.
çocuk doğduğunda kara tahta mı vardı
Senin gözler bozuk olm... sana normal kara tahta gelmiştir oVardı tabi. 4. sınıfa kadar normal tahta vardı.
Yok yok, o zamanlar sağlamdı.Senin gözler bozuk olm... sana normal kara tahta gelmiştir o
kara veya yeşil dedim bak ucundan yakalamıştır yeşili ki yakalamış işte@Zeyno45 kız o ne bilsin süngeri.
çocuk doğduğunda kara tahta mı vardı
Varmış kız kara tahta ...Yok yok, o zamanlar sağlamdı.
Tebeşir için şöyle bir şey kullanıyorduk.
ayyy sorma bide hocanın tırnakları uzun olur ya böyle cırrrrt diye tahtaya değer içim ürperdi yaa 😝
ayy bunlar çok moderen yahu özel okuldamı okudun sen çocuuum 😄Tebeşir için şöyle bir şey kullanıyorduk.
Tebeşir için şöyle bir şey kullanıyorduk.
Sen cidden kara tahtada mı okudun yaa 😳
Tahtanın kullanıldığı son zamanlarda çıkmıştı zaten, fazla kullanmadan akıllı tahtaya geçmiştik.ayyy sorma bide hocanın tırnakları uzun olur ya böyle cırrrrt diye tahtaya değer içim ürperdi yaa 😝
------
ayy bunlar çok moderen yahu özel okuldamı okudun sen çocuuum 😄
Emre kara tahtadan nasıl akıllı tahtaya geçtiniz... Bodrum katında otururken villaya çıkmak gibiTahtanın kullanıldığı son zamanlarda çıkmıştı zaten, fazla kullanmadan akıllı tahtaya geçmiştik.
Gün içerisinde gelip değiştirmişler, bizim haberimiz yoktu.Ekli dosyayı görüntüle 102184
------
Emre kara tahtadan nasıl akıllı tahtaya geçtiniz... Bodrum katında otururken villaya çıkmak gibi
Ne aşalıyosun benim tebeşirlerimi gardaşım şekli böyleydi zaten bu kadar koyu tebeşir mi olur 😄de git bunlar ne yahu oyun hamuru gibi.
kız bizim çağlarda onlar yoktu bacım sen yalnış görseli almışın az havuç yeNe aşalıyosun benim tebeşirlerimi gardaşım şekli böyleydi zaten bu kadar koyu tebeşir mi olur 😄
Sen yaşlısan ben nedem biladeeer biz 1990 ve 2002 dönemi bunları kullanıyorduk minnoş okullarımızdakız bizim çağlarda onlar yoktu bacım sen yalnış görseli almışın az havuç ye