Konuk hikayesi bayağı ilgi çekici duruyor merakım tavan.Menajerimi Ara 37. Bölüm Konusu ve Fotoğrafları;
Ekli dosyayı görüntüle 102100
Ekli dosyayı görüntüle 102101
Ekli dosyayı görüntüle 102102
Ekli dosyayı görüntüle 102103
Konuk hikayesi bayağı ilgi çekici duruyor merakım tavan.Menajerimi Ara 37. Bölüm Konusu ve Fotoğrafları;
Ekli dosyayı görüntüle 102100
Ekli dosyayı görüntüle 102101
Ekli dosyayı görüntüle 102102
Ekli dosyayı görüntüle 102103
Onur Büyüktopçu sahneleri güzel görünüyor.37. Bölüm 2. Fragmanı
Ceyda bu sefer kovamayacak ama. Bölüm resimlerinde ajansta yan yana fotoları varOnur Büyüktopçu sahneleri güzel görünüyor.Ceyda'nın nefes alır gibi insan kovmasını ne yapacağız onu bilmiyorum ama.
![]()
Belki ara ara onu görmeye gidiyorlardır belli olmaz diyorum. Gerçi Ceyda sürekli dalaştığı Peride'sine kıyamaz zaten yoksa kime laf sokup duracak.Ceyda bu sefer kovamayacak ama. Bölüm resimlerinde ajansta yan yana fotoları varKendisini sorgulayıp geri alacak bence.
Yada kimden zekice laf yiyecekBelki ara ara onu görmeye gidiyorlardır belli olmaz diyorum. Gerçi Ceyda sürekli dalaştığı Peride'sine kıyamaz zaten yoksa kime laf sokup duracak.![]()
Enerjisi yüksek konuk hikayesi ve bol aşk sahneleri. Bölümde reytinglerin düşmesi için gerekli tüm elementler bir araya gelmiş.37. Bölüm 2. Fragmanı
Senin ölmeni, Demet'in konuk olmasından çok istediğim için konuk olmasın.Demet Evgar bu diziye konuk olup Ahsen'le karşılıklı oynamazsa ölürmüşüm.![]()
@hayret bi şey @mesmeso @serhatt
İnşallah olur ve Avlu göndermesi yaparlarDemet Evgar bu diziye konuk olup Ahsen'le karşılıklı oynamazsa ölürmüşüm.![]()
@hayret bi şey @mesmeso @serhatt
Demet de Ahsen'le tanışmayı çok istiyormuş ve yayın sayesinde ilk kez görüşebilmişler hazır Alev Alev de bitiyorken teklif gelirse balıklama atlayabilir diyorum.İnşallah olur ve Avlu göndermesi yaparlar![]()
Sana soran olmadı.Senin ölmeni, Demet'in konuk olmasından çok istediğim için konuk olmasın.![]()
Etiketlediğine göre sormuş oluyorsun, yine kendinle çelişiyorsun HER ZAMAN olduğu gibi.Demet de Ahsen'le tanışmayı çok istiyormuş ve yayın sayesinde ilk kez görüşebilmişler hazır Alev Alev de bitiyorken teklif gelirse balıklama atlayabilir diyorum.
Sana soran olmadı.![]()
Yine tersinden anladı ya sabır. 🤦♂️Etiketlediğine göre sormuş oluyorsun, yine kendinle çelişiyorsun HER ZAMAN olduğu gibi.![]()
Ters anlatırsan ters anlarım haliyle.Onur Büyüktopçu'nun sahneleri çok ama çok eğlenceli. Tıpkı İrem Derici gibi göründüğü her sahnede tempoyu bayağı yükseltti ve kendisini 1-2 bölüm daha izlesek itiraz etmem.
İşte konuk var konuk var bazıları Sedef gibi önce cringe sonra sinir krizleri geçirtir bazıları da böyle diziyi yukarı taşır.@Özgür
------
Yine tersinden anladı ya sabır. 🤦♂️
Ben Jülide ile daha çok beğeniyordum. Hatta yalan olmasın dizi kesitlerini ilk izlemeye başladım. Bu ikili hoşuma gittiği için izliyordum bir ara ama sonrası malum. Bence saçma bir karar verdiler Çınar ve Jülide için. Zaten dizinin işleyen çarklarına habire çomak sokan senaristler var. Başlangıçdaki gibi gitseler dizi bu durumlarada gelmeyecekti.Dizide şu sıralar en sinir olduğum şey Jülide ile Çınar'ın sevgili değilmişler gibi yansıtılması. Bu insanlar 3-4 bölüm öncesine kadar aşk yaşıyordu. Sanki böyle bir olay hiç olmamış gibi davranılıyor şimdi. Üstüne üstlük o itici kızla Çınar yakınlaşması midemi bulandırıyor. Elinde Jülide varken ne diye onu kenara atıp başkasını sevgili olarak getirirsin ki?