Emre Ozansoy
Süper Mod.
Okusun da, bir şey olacağını zannetmem.İşte kimin eli kimin cebinde belli değil, Ferda hariç.![]()
Umarım Ahmet eniştem burada yazılanları okumuyordur.![]()
Okusun da, bir şey olacağını zannetmem.İşte kimin eli kimin cebinde belli değil, Ferda hariç.![]()
Gecenin köründe evinden alıp Merve gibi işkence edebilir.Okusun da, bir şey olacağını zannetmem.
O biraz sıkar, karşısında pısırık Merve yok, stratejik akrep @Emre Ozansoy var.Gecenin köründe evinden alıp Merve gibi işkence edebilir.![]()
Ferda (queen) Emgen ve Ahmet Karadağ, göreve bekleniyorsunuz.O biraz sıkar, karşısında pısırık Merve yok, stratejik akrep @Emre Ozansoy var.
Ferda gelse kaç yazar, ikisini ikiyle çarpar sekizle bölerim.Ferda (queen) Emgen ve Ahmet Karadağ, göreve bekleniyorsunuz.![]()
Sonda dediğin çok doğru.Ferda gelse kaç yazar, ikisini ikiyle çarpar sekizle bölerim.(Ölüm fermanını imzaladı)
Kör tuttuğunu desek,Ferda hariç.İşte kimin eli kimin cebinde belli değil, Ferda hariç.![]()
Kör tutmak?Kör tuttuğunu desek,Ferda hariç.![]()
Bilmediğini sanmıyorum.Kör tutmak?
Bu arada izlersen anlarsın ancak Ferda'nın ne kadar iyi kalpli olduğunu.![]()
Cidden bilmiyorum.Bilmediğini sanmıyorum.
Kota dolu.![]()
Konudaki mesajını bana yazıyor olman ayrı güzel.Cidden bilmiyorum.
Şansını tepin.
Ve son olarak da konudaki 1000. mesajım. 🥳
Benim için de diziyi hiç izlememiş birine yaptığım alıntı mesajımın 1000. mesajım olması garip ve hoş oldu.Konudaki mesajını bana yazıyor olman ayrı güzel.
Şansını tepin derken?
Hayat işte, @Emre Ozansoy olacakken benle yetiniyorsun.Benim için de diziyi hiç izlememiş birine yaptığım alıntı mesajımın 1000. mesajım olması garip ve hoş oldu.
Ferda'nın o sıcacık kalbini anlayamayacaksın.![]()
Aa olur mu hiç öyle.Hayat işte, @Emre Ozansoy olacakken benle yetiniyorsun.![]()
Haziran sonuna kadar Star vicdansızlık yapmazsa buradayız ama sonra taşınmamız gerekiyor.Aaaaa dizinin konusuna baktım... Halen duruyor![]()
Aaaaa dizinin konusuna baktım... Halen duruyor![]()
Gerizekalılar, daha da sallayacağım ben onlara da demek gizlilik elden gitmiş, yeni nick bulmak lazım.@slhttnmtl Bugün twitterda sağsola sallamalarına çok güldüm
Hak etmişler ama.@slhttnmtl Bugün twitterda sağsola sallamalarına çok güldüm