Klasik Friends - Dizi Yorumları

4x10

Ortalama bir bölümdü, kayda diğer bir şey yoktu pek.

6.8

4x11

Özellikle Rose ve Joey'in şu beyaz önlüklü, mavi ceketli kafetarya ayrımı sahneleri güzeldi, ceketlerini çıkardıkları sahneler.

Monica bu bölüm Chandler'e verdiği malum tavsiyelerle ön plana çıktı. Tavsiyeleri verirken biraz şey olması da güldürdü :A

Phobe ve taşıyıcı annelik mevzusu ilginç geldi, bakalım iş ciddi boyuta ulaşacak mi Yoksa iptal mi edilecek...

8.0
Yazdığım spoi içinde spoia baktın mı? :A
Bu arada git giyinik bir şey al avatarına :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yazdığım spoi içinde spoia baktın mı? :A
Bu arada git giyinik bir şey al avatarına :A
10.bölümü ayrıntılı yorumladım biraz ondandır :A

Ruh haline göre değişiyor avatarlar malum, şu karantina olayıyla birlikte iyice bunalma eşiğine gelince insan cidden üstünde ne varsa çıkarıp markete gidesi geliyor.. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
10.bölümü ayrıntılı yorumladım biraz ondandır :A

Ruh haline göre değişiyor avatarlar malum, şu karantina olayıyla birlikte iyice bunalma eşiğine gelince insan cidden üstünde ne varsa çıkarıp markete gidesi geliyor.. :A
Sorumun cevabını alamadım ama neyse 1-2 bölüm içinde serbest yorum yazabilirim gibi :A

• Güldürdün
Sorumun cevabını alamadım ama neyse 1-2 bölüm içinde serbest yorum yazabilirim gibi :A
Onu okudum evet ama zaten önemli bir spoiler değil bu bölümden sonra :A Yani ya doğuracak ya da doğurmayacak sonuçta, ikisi de önemsiz benim için ama biraz garip bir durum evet :A
Bu arada bağımlılık yaptı yine atasım geldi sana :A

giphy.gif

• Güldürdün
5.sezonu bitirdim genel olarak 8.5luk bir sezondu.

Joey ve Ross'un ön planda olduğu bir sezon oldu. Rachel de bu sezon bence iyiydi ilerleyen sezonlarda bu tarz devam ederse baya eğlenceli bir karakter olabilir. Phobe her zamanki gibi zaten.
Chandler Monica çifti bana göre değil. Neyse ki son bölümlerde sürekli seks işinin sıktığını senaristler de anlamış gibi en azından ben öyle umuyorum.
Bakalım 6.sezon nasıl olacak?

• Beğendim
6x5'e kadar geldim. Bana göre ortalamaydı bölümler pek yoruma gerek sahne yoktu. Sıkıcı mıydı hayır eğlenceli miydi ehh. Klasik Friends sezon başlangıcı zaten genelde 8-18 arası bölümler çok daha eğlenceli oluyor.

6x5'e kadar geldim. Bana göre ortalamaydı bölümler pek yoruma gerek sahne yoktu. Sıkıcı mıydı hayır eğlenceli miydi ehh. Klasik Friends sezon başlangıcı zaten genelde 8-18 arası bölümler çok daha eğlenceli oluyor.
Neredeyse Seinfeld’den bile daha akıcı izledin sanırım çok hızlı ilerliyorsun maşallah :A

Neredeyse Seinfeld’den bile daha akıcı izledin sanırım çok hızlı ilerliyorsun maşallah :A
Seinfeld bitmesin diye 1.5 ay ara vermiştim yalnız :A Arada özlemek için de 1-2 haftalık küçük aralar veriyordum :A
Çok da hızlı değil aslında günde 4-6 bölüm arası değişiyor baktığın zaman :A Zaten pek film modumda olmadığım için tek Friends şeklinde gidiyor şu anda.

• Güldürdün
2x5 2x6 2x7

Çok güzel üç bölümdü. En çok altıncı bölümde güldüm. :A

5. bölüm Phoebe - Joey - Rachel ittifakının diğerlerinden daha az para sahibi olmasıyla ilgiliydi. Çok güzel bir konuydu. Diğer tarafta Chandler'ı arayan yanlış numara üzerinden gelişen olaylar da eğlenceliydi. :A

6. bölüm Joey ve Chandler'ın Ben'i kaybettikleri bölümdü. O sahneler baştan aşağı çok komikti. :A

7. bölüm Rachel'ın hislerinden Ross'un haberdar olduğu bölümdü. O kısımlar şahaneydi...

9/10 9/10 9/10

• Harika
Reactions: phoebebuffay
Seinfeld bitmesin diye 1.5 ay ara vermiştim yalnız :A Arada özlemek için de 1-2 haftalık küçük aralar veriyordum :A
Çok da hızlı değil aslında günde 4-6 bölüm arası değişiyor baktığın zaman :A Zaten pek film modumda olmadığım için tek Friends şeklinde gidiyor şu anda.
Şu sıralar cidden ben de film modunda değilim, geçici ve mevsimsel bir geçiş sanırım havalar ısınmaya başlayınca 2 saat üstü oturup izlemek akmıyor ilk zamanlarda. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Şu sıralar cidden ben de film modunda değilim, geçici ve mevsimsel bir geçiş sanırım havalar ısınmaya başlayınca 2 saat üstü oturup izlemek akmıyor ilk zamanlarda. :A
Öyle bunda açıyorsun 20 dakikada tüm konu işlenmiş oluyor en güzel yanı o :A
Bir film izlemek mi daha yorucu 6-7 bölüm sitcom mu dersen bir film izlemek tabii ki :A

• Güldürdün
6x9'a kadar geldim. Bu sezon sanki geçen sezona göre 1-2 tık düşük gibi ama yine de belli olmaz tabii daha yarısı bile bitmedi sezonun.

Bu sezon Monica'nın değişik değişik huylarıyla geçiyor. Yok eşyaların yerinin değişmesinden nefret eder yok bilmem ne. İnsanlar da ciddi ciddi korkuyor. Friends evreni gerçek olsa en çok arkadaş olmak istediğim kişi kesinlikle Joey olurdu. Monica'ya da 1 haftadan fazla dayanamazdım kafayı yerdim :A Phoebe de benim kafamda zaten bunla ev arkadaşı olamam diye yanından çıkmış en iyisini yapmış. Allah Chandler'e sabır versin ne diyim :A
Joey Tribbiani sitcom tarihinin en iyi karakterlerinden bir tanesi kesinlikle. Özellikle yeni ev arkadaşı cidden de çooook güzel :A Ona how you doin dememek için kendini sıkması güldürdü :A Ross yine iyi ama geçen sezon yakaladığı çıkışın ivmesiyle gitmiyor bakalım ilerleyen bölümlerde nasıl olacak.

• Beğendim
6x9'a kadar geldim. Bu sezon sanki geçen sezona göre 1-2 tık düşük gibi ama yine de belli olmaz tabii daha yarısı bile bitmedi sezonun.

Bu sezon Monica'nın değişik değişik huylarıyla geçiyor. Yok eşyaların yerinin değişmesinden nefret eder yok bilmem ne. İnsanlar da ciddi ciddi korkuyor. Friends evreni gerçek olsa en çok arkadaş olmak istediğim kişi kesinlikle Joey olurdu. Monica'ya da 1 haftadan fazla dayanamazdım kafayı yerdim :A Phoebe de benim kafamda zaten bunla ev arkadaşı olamam diye yanından çıkmış en iyisini yapmış. Allah Chandler'e sabır versin ne diyim :A
Joey Tribbiani sitcom tarihinin en iyi karakterlerinden bir tanesi kesinlikle. Özellikle yeni ev arkadaşı cidden de çooook güzel :A Ona how you doin dememek için kendini sıkması güldürdü :A Ross yine iyi ama geçen sezon yakaladığı çıkışın ivmesiyle gitmiyor bakalım ilerleyen bölümlerde nasıl olacak.
ev arkadaşı kimdi diye bakınayım dedim hatırladım sonra :A
En azından Joey karakterini sevmene sevindim :A
Ross yine yükseliş yaşar sonları sezonlar.
Daha öncede belirtmiştim, Monica karakteri ailesi tarafından gerekli ilgiyi göremediği ğçln böyle ve evet baya takıntıları var. Temizlik, düzen, iddialara girme vs vs :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
ev arkadaşı kimdi diye bakınayım dedim hatırladım sonra :A
En azından Joey karakterini sevmene sevindim :A
Ross yine yükseliş yaşar sonları sezonlar.
Daha öncede belirtmiştim, Monica karakteri ailesi tarafından gerekli ilgiyi göremediği ğçln böyle ve evet baya takıntıları var. Temizlik, düzen, iddialara girme vs vs :A
Ya her ailesiyle sıkıntı yaşayan karakter böyle gıcık değil ama :A Ailesi onun ailesinden kötü 100 karakter gördüm böylesini görmedim.
Monica dışında sevmediğim yok ki zaten :A Gunther'i bile seviyorum.

4×12
O meşhur " My sister's gonna have my baby" sahnesini bu bölümde izledik :A
Yalnız aynı gün testin pozitif çıkması biraz abartı olmuş. Biraz zaman geçebilirdi.
Bölüme damgasını vuran bir diğer sahne ev için bahse girip oyun oynadıkları sahne oldu.

4×13
ortalama bir bölümdü. Chandler sevgilisinden ayrıldı, Monica ise yeni evlerini temizlemekle uğraştı.

4×14
Emily'nin dahil olduğu bölüm. Ross için yeni bir aşk macerası başlamış oldu ve buna vesile olanda Rachel.

4×15
En güzel bölümlerden. Ross'un Rugby sahneleri çok iyiydi. Janice bu bölüm vardı ve Chandler'ın Yemen macerasıda komikti :A

• Güldürdün
4×12
O meşhur " My sister's gonna have my baby" sahnesini bu bölümde izledik :A
Yalnız aynı gün testin pozitif çıkması biraz abartı olmuş. Biraz zaman geçebilirdi.
Bölüme damgasını vuran bir diğer sahne ev için bahse girip oyun oynadıkları sahne oldu.

4×13
ortalama bir bölümdü. Chandler sevgilisinden ayrıldı, Monica ise yeni evlerini temizlemekle uğraştı.

4×14
Emily'nin dahil olduğu bölüm. Ross için yeni bir aşk macerası başlamış oldu ve buna vesile olanda Rachel.

4×15
En güzel bölümlerden. Ross'un Rugby sahneleri çok iyiydi. Janice bu bölüm vardı ve Chandler'ın Yemen macerasıda komikti :A

Ben de geceye fırlatırım yorumları sana da söz ettim bu aralar yorumlamak izlemekten daha zor geliyor herhalde çok yorum yapmaktan kaynaklı oldu geçicidir :A

• Güldürdün
2x8 2x9

8 efsaneydi, 9 sezonun en zayıflarından biri olan bir Christmas bölümüydü...

Aşka dair en iyi tanımlamalardan biri vardı 8. bölümde...

Ross o olay olan listeyi yaptı ve Rachel için pek çok olumsuz şey sayabildi. Fakat Julie için tek bir olumsuz nokta her şeye bedeldi: "She is not Rachel". Gerçekten de böyle bir şey var. Her ne kadar kağıt üzerinde her şey doğru gibi gözükse de o tarifsiz kıvılcım olmadıktan sonra her şey boş...

Rachel liste olayını biraz fazla uzattı ama haksız da sayılmaz. Gururunu kırıcı ifadeler vardı. Fakat Ross da haksız değildi, o durumda böyle bir düşünceye gitmesi çok normaldi...

9/10 8/10

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
4x12

Alışveriş poşetindekileri Chandler ve Joel'in doğru tahmin ettiği sahne güzeldi, özellikle Joel'in "2 hafta önceydi o" cevabı :A

Oynadıkları oyun eğlenceliydi ama sarmadı pek beni.

Phobe nihayet hamile kaldı. Her ne kadar taşıyıcı annelik de olsa garip geliyor bana, sonuçta doğuran kişi yani, hele ki kardeş durumu daha da tuhaf. Kardeşinin "My sister's going to have my baby" cümlesine ben de güldüm, tam kamera şakası yapılacak cümle :A Bir kalabalık ortamda, Starbucks'ta filan telefonla konuşurken birden bunun gibi bir tepki verecek sevinerek böyle, önce "Yaşasın baba oluyorum!" diye bağırdıktan sonra herkes olumlu tepki verip kimileri tebrik etmek üzereyken hemen ardından bu cümleyi kurarak ortamda soğuk duş etkisi... Bizde de tam ergen Youtuber ruhu varmış :A

4x13

Chandler'in yaşattığını yaşaması durumunu ibretle izledik. Ki zaten kıskanma durumunda güvenmemekte haklıydı kendi durumlarından dolayı ve beklediği de gerçekleşti. Kate olayı böylece birkaç bölüme kapanır ve Monica'ya doğru yön verir gibi senaristler. Bakalım London maceralarında neler olacak asıl..
.

• Beğendim
4x12

Alışveriş poşetindekileri Chandler ve Joel'in doğru tahmin ettiği sahne güzeldi, özellikle Joel'in "2 hafta önceydi o" cevabı :A

Oynadıkları oyun eğlenceliydi ama sarmadı pek beni.

Phobe nihayet hamile kaldı. Her ne kadar taşıyıcı annelik de olsa garip geliyor bana, sonuçta doğuran kişi yani, hele ki kardeş durumu daha da tuhaf. Kardeşinin "My sister's going to have my baby" cümlesine ben de güldüm, tam kamera şakası yapılacak cümle :A Bir kalabalık ortamda, Starbucks'ta filan telefonla konuşurken birden bunun gibi bir tepki verecek sevinerek böyle, önce "Yaşasın baba oluyorum!" diye bağırdıktan sonra herkes olumlu tepki verip kimileri tebrik etmek üzereyken hemen ardından bu cümleyi kurarak ortamda soğuk duş etkisi... Bizde de tam ergen Youtuber ruhu varmış :A

4x13

Chandler'in yaşattığını yaşaması durumunu ibretle izledik. Ki zaten kıskanma durumunda güvenmemekte haklıydı kendi durumlarından dolayı ve beklediği de gerçekleşti. Kate olayı böylece birkaç bölüme kapanır ve Monica'ya doğru yön verir gibi senaristler. Bakalım London maceralarında neler olacak asıl..
.
Puan vermeyi unutmuşsun :A normalde puan veriyorsun.
sana bir spoi, Chandler sırada başka biri ile olacak. Monica ile değil :A

• Güldürdün