"How I Met Your Father" Geliyor!

10 küsür bölüm izledim. Fikir sahibiyim yani :A
Yazıma ekleme yapmıştım
HIMYM hakkında yaptığın her yorum sonrası hastanelik oluyorum...

shocked how i met your mother GIF

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Friends'ten sonra zaman kaybı olduğunu söylemeye gerek yok zaten, boşa zaman israfı :A

İyi falan değil :A Bir sitcomun iyi olup olmadığına 2 sezondan önce karar vermek aceleci bir yaklaşım....
Bana diziyi önerip izlememe vesile olan @Tolstoyevski 'nin bu yorumu sonrası izleyeceğim varsada bakmam :A
HIMYM hakkında yaptığın her yorum sonrası hastanelik oluyorum...

shocked how i met your mother GIF
Başlama sebebim bu kız içindi :A eski bir dizisini seviyordum ama burda başroldeki adama ısınamadım.

Bana diziyi önerip izlememe vesile olan @Tolstoyevski 'nin bu yorumu sonrası izleyeceğim varsada bakmam :A

Başlama sebebim bu kız içindi :A eski bir dizisini seviyordum ama burda başroldeki adama ısınamadım.
Bunu izleyeceğine Friends efsanesini bir kez daha bitir çok daha dolu dolu geçer :A
,
HYMM'de bir iki karakter hariç gerçekten ne olay var? :A @xdragxx

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
@Dosi sende önyargı var bu konuda sori. Benzer diye Friends varken HIMYM izlenmez diyorsun...
Ama bana göre ikisinin havası tamamen aynı değil farklı yanları da var. HIMYM de öyle çok boş bir sitcom değil :A Barney olmasa belki öyle ama Barney tek başına bir kahraman...
------

Bunu izleyeceğine Friends efsanesini bir kez daha bitir çok daha dolu dolu geçer :A
,
Yorumlarını maalesef şaşkınlıkla takip ediyorum :A HIMYM konusunda yazdığın destanları görmesem anlam vereceğim ama bu kadar gömmen maalesef senin de popüler kültürün bir parçası olduğunu gösteriyor kusura bakma :A
HIMYM'de Lilly hariç 3 sağlam karakter var. Barney sitcom tarihinin en yaratıcı karakterlerinden bir tanesi. Ona bakarsak Friends'te de kadın karakterler erkek karakterlere göre çok geri planda 2-3 tane iyi erkek karakter var mı diyoruz?
------

Aferin sana.

Hangi başrol? Ted, Marshall, Barney? O kadar iyi bir dizi ki her yerden başrol fışkırıyor. 🥺🥺

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
@Dosi sende önyargı var bu konuda sori. Benzer diye Friends varken HIMYM izlenmez diyorsun...
Ama bana göre ikisinin havası tamamen aynı değil farklı yanları da var. HIMYM de öyle çok boş bir sitcom değil :A Barney olmasa belki öyle ama Barney tek başına bir kahraman...
------

Yorumlarını maalesef şaşkınlıkla takip ediyorum :A HIMYM konusunda yazdığın destanları görmesem anlam vereceğim ama bu kadar gömmen maalesef senin de popüler kültürün bir parçası olduğunu gösteriyor kusura bakma :A
HIMYM'de Lilly hariç 3 sağlam karakter var. Barney sitcom tarihinin en yaratıcı karakterlerinden bir tanesi. Ona bakarsak Friends'te de kadın karakterler erkek karakterlere göre çok geri planda 2-3 tane iyi erkek karakter var mı diyoruz?
------

Aferin sana.

HYMM'in 5.sezonundan sonra zaten yine insaflı yazıyorum, o aşırı düşen kalitesi ve izleyiciyle dalga geçmelerini hatırladıkça her neyse :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Önyargı dediğin izlemeden yorum yapmak veya başka bir yapım ile kıyaslaya kıyaslaya izlemek ama ben bu diziye başlarken Friends'i düşünmedim. Kıyaslandıklarınıda pek bilmiyordum.
Bu dizinin sonradan çok bozduğunu söylediler buradaki kişiler ve ister istemez heves kaçıyor :A

,
Friends'i yeterince izledim. Bazı kısımları izleyip bırakırım. Bir kaç sene bakmam artık :A

HYMM'in 5.sezonundan sonra zaten yine insaflı yazıyorum, o aşırı düşen kalitesi ve izleyiciyle dalga geçmelerini hatırladıkça her neyse :A
Bence 8.sezondan sonra düşüş yaşamıştı evet sonları benim için de hayal kırıklığıydı ama zaman israfı denilecek kadar da boş bir dizi değildi :A
------

Önyargı dediğin izlemeden yorum yapmak veya başka bir yapım ile kıyaslaya kıyaslaya izlemek ama ben bu diziye başlarken Friends'i düşünmedim. Kıyaslandıklarınıda pek bilmiyordum.
Bu dizinin sonradan çok bozduğunu söylediler buradaki kişiler ve ister istemez heves kaçıyor :A

Friends'i yeterince izledim. Bazı kısımları izleyip bırakırım. Bir kaç sene bakmam artık :A
Yahu 10 bölüm ne be dizinin zirve yaptığı sezonlar 2-8 arası sezonlar zaten :A

Ted'i diyorum :A
Barney hiç dikkatimi çekmemiş :A daha öncede dedim. Öyle hemen parlayan bir karakter değildi :A
@xdragxx bence bu İsveç'li hanımefendi bizimle dalga geçiyor ve gizli gizli her gün 3 tane bölümü midesine indiriyor. 🤔 En sevdiği 10 dizi listesinde ilk 5'e koyacak kadar da çok seviyordur hatta. 🤔

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Ross'u Barney'den daha komik bir karakter olarak görüyorsan maalesef 9 sezon boyunca cidden boşa izlemişsin... Friends tayfadan olmuşsun artık beraber Central Park'ta kahve içme hayalleri kurarsınız :A
Ross'u başka karakterlerin de önünde görüyorum aslında ama neyse şimdi konu o değil :A

Ayrıca Barney'i evet eğlenceli vb. ama karakterini sevmem bir sebepten dolayı;
ne olursa olsun en yakın arkadaşının uzun süre aşk yaşadığı ve kendisinin de arkadaş olduğu kadına yani Robin'e yavşayıp aşk yaşadı hatta evlenme olayına kadar. İnsan en yakın arkadaşına bunu yapmaz, en yakın arkadşaı sorun yok dese bile :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ross'u başka karakterlerin de önünde görüyorum aslında ama neyse şimdi konu o değil :A

Ayrıca Barney'i evet eğlenceli vb. ama karakterini sevmem bir sebepten dolayı;
ne olursa olsun en yakın arkadaşının uzun süre aşk yaşadığı ve kendisinin de arkadaş olduğu kadına yani Robin'e yaşayıp aşk yaşadı hatta evlenme olayına kadar. İnsan en yakın arkadaşına bunu yapmaz, en yakın arkadşaı sorun yok dese bile :A
Neyseeeeee :A Seninle bu konuları sonra konuşacağik hocam :A
------

Evet ben şizofrenim :A Herkese göre 6 karakter %16.66 diye ayrılıyor sadece ben kadınların eğlence olarak geri planda olduğunu söylüyorum.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Evet ben şizofrenim :A Herkese göre 6 karakter %16.66 diye ayrılıyor sadece ben kadınların eğlence olarak geri planda olduğunu söylüyorum.
Kendi fikirlerini herkesin genel fikriymiş gibi yazıyorsun ama öyle değil. Neyse aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmayacağım. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961