'Payitaht: Abdülhamid'de Sürpriz Ayrılık! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,649
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
-idddXvepkSDjzUZlRyC0g.jpg

'Payitaht: Abdülhamid'de sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını ES Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şevki Es'in oturduğu, başrollerinde; Bülent İnal, Vildan Atasever, İsmail Hakkı, Kaan Turgut ve Hakan Boyav’ın yer aldığı diziye yayınlanan son bölümde Cem Uçan veda etti.

Ahmet Celaleddin Paşa karakterine hayat veren Uçan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu:

Ezr2S_lXIAMTeAz.jpg

'Payitaht Abdülhamid' yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de TRT 1'de!

o da olabilir ama kendisi Filinta ve Payitahta oynamış ikisi de ES Film projesi yani Rıza Kocaoğlu gibi yapımın kadrolu oyuncusu gibi bu yüzden Barbaroslar diye düşündüm.
Barbaroslar ihtimali tabi daha yüksek ama ben kendisini ES Film işleri ve dönem dizilerinde görmek istemiyorum artık. :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Oyunculuğunu beğendiğim bir isim, daha iyi yapımlarda olmayı hak ediyor :D
Benim de tek izlediğim işi 6-7 yıl önce başrol olarak yer aldığı iki iş. :A Adlarını yazmayayım şimdi. :J

O iki dizide gayet iyiydi, ama TRT'den kurtulamadı bir türlü.
------

emekleriniz için teşekkürler cem bey.dün akşam meri karekteriyle bir oyuncu daha dahil oldu.
Cem Uçan ilk bölümden beri yer alıyordu değil mi?

Son düzenleme:
Barbaroslar ihtimali tabi daha yüksek ama ben kendisini ES Film işleri ve dönem dizilerinde görmek istemiyorum artık. :A
Aynen oyuncular kendilerini zorlamalı ama kendisi ne zaman dönem dizilerinden başka bir diziye girse o dizinin ömrü kısa olmuş bu yüzden son zamanlarda bazı oyuncular daha çok garanti işleri seçmek istiyor.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Aynen oyuncular kendilerini zorlamalı ama kendisi ne zaman dönem dizilerinden başka bir diziye girse o dizinin ömrü kısa olmuş bu yüzden son zamanlarda bazı oyuncular daha çok garanti işleri seçmek istiyor.
Çoğu oyuncu için artık TRT işleri garanti. Bir Umut Yeter başroller yüzünden kısa sürdü bence, daha iddialı bir dizide oynayabilir (başrol olarak değil tabi, ikinci adam vs.)

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛