Ayça Ayşin Turan 'Ada Masalı' Dizisinde! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ayca-aycin_16_9_1579109141.jpg

Ay Yapım'ın Star TV için hazırladığı 'Ada Masalı' dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturacağı, senaryosunu Yelda Eroğlu'nun kaleme alacağı dizide Alp Navruz'a Ayça Ayşin Turan eşlik edecek.

Son olarak geçtiğimiz haftalarda final yapan 'Arıza' dizisinde yer alan Turan, Derya karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Çekimler İzmir çevresinde yapılan olan 'Ada Masalı' yakında Star TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Harika
Reactions: Angelica
İddialı sezon dizilerinden sonra yaz dizisi yapması ilginç olmuş. Gerçi 13 bölüm kafadan garanti en azından. :A

Bu oyuncuları anlamıyorum bir yerden sonra malamat olan yaz dizilerinde oynamaya ne kadar meraklılar. Üstelik dizisi de yeni bitmişken.

Ya hayır be, Aybüke Pusat dualarım kabul olmadı. Neyse artık. :A
Bende onun olmasını istiyordum. Hem Alp ile daha çok yakışırlar, hem de Ayça yeni sezonda başka bir dizide oynar diye, ama olmadı.

Görüşmeler başladığından beri en güçlü aday zaten Ayça'ymış. :A

Bende onun olmasını istiyordum. Hem Alp ile daha çok yakışırlar, hem de Ayça yeni sezonda başka bir dizide oynar diye, ama olmadı.

Görüşmeler başladığından beri en güçlü aday zaten Ayça'ymış. :A
Aybüke HYS'den dolayı yaz dizilerinde kalmamak için de kabul etmez diye düşünmüştüm. Ayça da Ay Yapım olunca yaz dizisi demez kabul eder diye düşünüyordum. Haklo da çıkmışım da amaan neyse. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Aybüke HYS'den dolayı yaz dizilerinde kalmamak için de kabul etmez diye düşünmüştüm. Ayça da Ay Yapım olunca yaz dizisi demez kabul eder diye düşünüyordum. Haklo da çıkmışım da amaan neyse. :A
Aybüke'nin sezon içerisinde başrol oynadığı Familya ve Şahin Tepesi tutmadı, Her Yerde Sen ile belli bir kitleye ulaştı. Kabul ederse bu yüzden kabul edeceğini tahmin ediyordum. :A

Ayça'da yüzünü dinlendirir ve sezon dizileri teklifini değerlendirir diye düşünüyordum ama tam tersi oldu. :A

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Aybüke'nin sezon içerisinde başrol oynadığı Familya ve Şahin Tepesi tutmadı, Her Yerde Sen ile belli bir kitleye ulaştı. Kabul ederse bu yüzden kabul edeceğini tahmin ediyordum. :A

Ayça'da yüzünü dinlendirir ve sezon dizileri teklifini değerlendirir diye düşünüyordum ama tam tersi oldu. :A
Ben de yaz dizilerindeki başrol kız imsajı üstünde kalmasın diye kabul edeceğinden çok ümitli değildim. :A

O konuda tam emin değildim ama kabul edeceği ağır basıyordu. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy