'Aşkın Tarifi' Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,582
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ezlim4BWYAMVi-Y

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Aşkın Tarifi'nin kadın başrol oyuncusu belli oldu!

Yapımını NTC Medya'nın, yönetmenliğini Deniz Koloş'un üstlendiği, kadrosunda Kadir Doğulu, Yasemin Çonka, Alper Saldıran ve Cem Davran'ın yer aldığı dizide Naz Soyluer karakterine Serra Arıtürk hayat verecek.

Aşkın Tarifi, yakında Kanal D'de başlıyor!

Kaynak: Birsen Altuntaş

İlk defa duydum adını şarkıcıymış güzel kızmış merak ettim nasıl olacaklar acaba Kadirle :D

• Harika
Reactions: Angelica
Ülkede oyuncu kalmamış gibi şarkıcı birini getirip başrol yapmışlar. Üstelik aralarındaki yaş farkı da bir hayli fazla. Baba-kız gibi duracaklarını düşünüyorum.

Yazın en az izlenen dizisi olacağına eminim. Kadir Doğulu sezon içerisinde yakalayamadığı reytingi yaz sezonunda da yakalayamayacak.

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
No-name bir ismi başrolde görmek güzel olacak. İlk defa gördüm kendisini ve güzel biri. Konudaki ilk fotoğrafta Çağla Özavcı'ya benzettim. :A Bugün paylaşılan fotoğraflarda da başka birine benzetir gibi oldum ama kim olduğunu çıkaramadım. :A

Kadir Doğulu ile uyumuna gelince, pek uyumlu olmayacak gibiler. Kadir'e ikidir kendisinden oldukça küçük isimler partner oluyor. Devrim Özkan da başrol için no-name biriydi başta olmaz demiştim Vuslat'ta sonradan ikisinin uyumu iyiydi ama bilemiyorum yine aynı etkiyi yaratamayabilir. :A