Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Ooooo bu kadar alınganlık çok ama o zaman hiç takılmadan yazacam kusura bakma. @Dosi sana şaka yapmaya devam edecem
Yorumumdan dolayı devam etmemen de mantıksız bence Bu aralar daha sıcak bir dizi istediğin belli diye Friends daha doğru bir seçenek demiştim. Ama benim yorumum niye bu kadar önemli olsun ki benim yüzümden dolayı olduysa özür dilerim tekrar başlayıp yorum yapabilirsin. Hiçbir yorumuna karışmam Seinfeld konusunda da.
Chandler babası olayı 3.sezona kadar en az 4-5 kez geçtiği için tuhaf gelmişti bu arada tam olarak anlamaman. İngilizce altyazılı izlediğini bilmiyordum.
Herhangi bir diziyi bir heves etmiş izlerken, birisi "sen en iyisi bırak diziyi, boşver başka diziye devam et" diye sana söylese ben söylesem misal illa ki motivasyonun gider Tek sebebi elbette ki o deği o işin bahanesi, zaten zorlandığım için Friends filan da varken yoğunluk girmesin diye erteledim o diziyi, ama ertelememde o yorumun doğrudan etkisi olmadı da diyemem biraz cidden alıngan yapım var ve bu da yoruyor çoğu zaman farkındayım.
Dizinin dili çok sade aslında ancak Türkçe alt yazı bile izlense illa ki detaylar kaçar arada tekrarca bahsedilse de, mesela 6.sezona gelindiğinde 2.sezona 3.sezona dair detayların da akıldan çıkabileceği gibi bunlar işin doğasında var.
Dizinin dili çok sade aslında ancak Türkçe alt yazı bile izlense illa ki detaylar kaçar arada tekrarca bahsedilse de, mesela 6.sezona gelindiğinde 2.sezona 3.sezona dair detayların da akıldan çıkabileceği gibi bunlar işin doğasında var.