Cidden. Bu arada umarım en kısa zamanda.Kim getirdiyse ABV.
------
Asıl katil dediğin kişinin teyzen Ferda değil de o yanında oturanın olması dışında hiçbir sorun yok Duru yarım akıllısı.
Cidden. Bu arada umarım en kısa zamanda.Kim getirdiyse ABV.
Asıl katil dediğin kişinin teyzen Ferda değil de o yanında oturanın olması dışında hiçbir sorun yok Duru yarım akıllısı.
E Duru ablasına katil deyince asıl katil olan o değil benim demeyen birini sevemem kb.
En fazla doğrar, yani ne bu nefret.Bu arada Hünkar neden cidden bu kadar Hacer'den nefret ediyor anlayamadım, o da şeytan sen de.
Kim kimi doğruyor peki.En fazla doğrar, yani ne bu nefret.![]()
Abi o nasıl sahneydi ya? Arkada çalan müzik, oyunculuklar, diyaloglar her şeyiyle harikaydı.Evrim Alasya oyunculuğunun bir örneği şu sahnede yaşandı.Çok mükemmeldi.
Bu arada Perihan 'elinden geleni ardına koyma' dediğinde ilk bölüm fragmanındaki 'elinden geleni ardına koyma, koyma ki ben de yaptıklarımdan pişman olmayayım.' repliği geldi.
O ne biçim benzetme ya.Ferda aşkom benzetmeye kurban![]()
![]()
Cidden. Evrim Alasya döktürdü ama işine gelmeyen sadece kadına bağırdı olarak görür.Abi o nasıl sahneydi ya? Arkada çalan müzik, oyunculuklar, diyaloglar her şeyiyle harikaydı.
Sonu gelsin artık şu Perihan Emgen'in.
Ne dedi be. Tam mesaj yazıyordum.Ferda aşkom benzetmeye kurban![]()
![]()
Rahat ol. Eğer böyle olursa Perihan Emgen'in de sonu gelir.Ferda? 😱
Yok yok.Rahat ol. Eğer böyle olursa Perihan Emgen'in de sonu gelir.![]()
Y..tık do.dan çıkar gibi her yerden çıkıyor.Bi defol da her yerden çıkma Perihan Emgen. Bir de utanmadan Ferda'nın altındaki eve geliyor. 😡
Ahhahahahahaahah kullanabilecek en doğru tabir.Aras gibi bir koca, Aras gibi bir baba, Aras gibi bir abi bu dünyada kolay kolay bulunmaz.Koruma altına alınmalı.
------
Y..tık do.dan çıkar gibi her yerden çıkıyor.![]()