Star Akrep - Dizi Yorumları

Ablasını düşünen Aras. :bhr: Bir de sevmiyorsun @slhttnmtl :A
------

Asıl katil dediğin kişinin teyzen Ferda değil de o yanında oturanın olması dışında hiçbir sorun yok Duru yarım akıllısı.
s-ee3ebad0d9c79960eeaad08143a6e41a57e31766.gif

E Duru ablasına katil deyince asıl katil olan o değil benim demeyen birini sevemem kb. :A İhanet etmeseydi severdim. :A
------

------

s-ee3ebad0d9c79960eeaad08143a6e41a57e31766.gif
------

Zamanında o çocuklara bakıcılık eden de annemdi. Bir de dostum diyor. Sen de Hacer de aynı . lacivetisiniz. :A

Bu arada Hünkar neden cidden bu kadar Hacer'den nefret ediyor anlayamadım, o da şeytan sen de.

MUHTEŞEM SAHNE GELDİ. :Z :Z :Z
------

En fazla doğrar, yani ne bu nefret. :A
Kim kimi doğruyor peki. :A
------

Evrim Alasya oyunculuğunun bir örneği şu sahnede yaşandı. :bhr: Çok mükemmeldi.

Bu arada Perihan 'elinden geleni ardına koyma' dediğinde ilk bölüm fragmanındaki 'elinden geleni ardına koyma, koyma ki ben de yaptıklarımdan pişman olmayayım.' repliği geldi.
------

O sen olmayasın Ahmet'cim.

Son düzenleme:
Evrim Alasya oyunculuğunun bir örneği şu sahnede yaşandı. :bhr: Çok mükemmeldi.

Bu arada Perihan 'elinden geleni ardına koyma' dediğinde ilk bölüm fragmanındaki 'elinden geleni ardına koyma, koyma ki ben de yaptıklarımdan pişman olmayayım.' repliği geldi.
Abi o nasıl sahneydi ya? Arkada çalan müzik, oyunculuklar, diyaloglar her şeyiyle harikaydı.

Sonu gelsin artık şu Perihan Emgen'in.

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Aras gibi bir koca, Aras gibi bir baba, Aras gibi bir abi bu dünyada kolay kolay bulunmaz. :bhr: Koruma altına alınmalı.
------

Bi defol da her yerden çıkma Perihan Emgen. Bir de utanmadan Ferda'nın altındaki eve geliyor. 😡
Y..tık do.dan çıkar gibi her yerden çıkıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl