1441 Productions'dan 'Netflix'e Uyarlama Dizi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1587802772584-png.79207

1441 Productions'dan 'Netflix'e dizi!

Şu sıralar Star TV'de devam eden 'Akrep' dizisinin ve yayına girmek için gün sayan dijital dizi 'Olağan Şüpheliler'in yapımcılığını üstlenen 1441 Productions, Netflix için Perihan Mağden'in 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne' kitabını uyarlıyor.

Senaryosunu Ertan Kurtulan'ın yazdığı dizinin uyarlanacağı kitabın konusu ise şöyle:
Perihan Mağden'in çağdaş bir kült roman haline gelen İki Genç Kızın Romanı'ndan beş sene sonra yazdığı ve şimdiye kadar on iki ülkede yayımlanan romanı Biz kimden kaçıyorduk Anne? yakıcı bir ilişkinin içinde, acı bir sona adım adım ilerleyen bir anne-kızın hikâyesi. Şehirden şehire, otelden otele kaçmak zorunda kalan dünya güzeli bir kız çocuğu ve kendisine hiç benzemeyen eksantrik annesinin bu kaçışları sırasında geçmişlerini saran sırlar, sayfa sayfa çözülen bir sarmalla okur tarafından keşfediliyor. Mağden'in ana temalarından olan anne-kız ilişkisinin çıkmazları, bu romanda yoğun bir sevgi-nefret gelgitinde sürüklenen bir hayat ve çocuğunu tek başına büyüten annenin dramıyla yeni bir boyuta taşmıyor.
Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
  • Beğendim
  • Harika
Reactions: Gizmen and Angelica
İrfan Şahin düşündürse de romanın konusu (keşke daha önce kapmak için alelacele haber açmak yerine bu da eklense) güzelmiş umarım ellerine yüzlerine bulaştırmazlar.

Perihan Mağden'in çağdaş bir kült roman haline gelen İki Genç Kızın Romanı'ndan beş sene sonra yazdığı ve şimdiye kadar on iki ülkede yayımlanan romanı Biz kimden kaçıyorduk Anne? yakıcı bir ilişkinin içinde, acı bir sona adım adım ilerleyen bir anne-kızın hikâyesi. Şehirden şehire, otelden otele kaçmak zorunda kalan dünya güzeli bir kız çocuğu ve kendisine hiç benzemeyen eksantrik annesinin bu kaçışları sırasında geçmişlerini saran sırlar, sayfa sayfa çözülen bir sarmalla okur tarafından keşfediliyor. Mağden'in ana temalarından olan anne-kız ilişkisinin çıkmazları, bu romanda yoğun bir sevgi-nefret gelgitinde sürüklenen bir hayat ve çocuğunu tek başına büyüten annenin dramıyla yeni bir boyuta taşmıyor.

• Harika
Reactions: serhatt
Perihan Mağden, 1441 Productions, anne-kız hikayesi. :A

Şaka bir yana romanın konusu cidden çok iyiymiş. İşin içinde 1441 Productions olunca da güvenim bir tık daha artıyor. Merak ettiğim dijital işlerinden biri olacak. Netflix kalitesinde olacağından da şüphem yok gibi bir şey.

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Biraz göz attım kitaba ilgi çekici görünüyo bakalım nasıl dizi olacak

1587802772584-png.79207

1441 Productions'dan 'Netflix'e dizi!

Şu sıralar Star TV'de devam eden 'Akrep' dizisinin ve yayına girmek için gün sayan dijital dizi 'Olağan Şüpheliler'in yapımcılığını üstlenen 1441 Productions, Netflix için Perihan Maden'in 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne' kitabını uyarlıyor.

Senaryosunu Ertan Kurtulan'ın yazdığı dizinin uyarlanacağı kitabın konusu ise şöyle:

Kaynak: Birsen Altuntaş
Perihan Mağden olacak Maden değil :)

Dijital dizilerin artmasını o kadar seviyorum ki. Bu diziyi de izleyeceğim. Konusu güzel.

Perihan Mağden, 1441 Productions, anne-kız hikayesi. :A

Şaka bir yana romanın konusu cidden çok iyiymiş. İşin içinde 1441 Productions olunca da güvenim bir tık daha artıyor. Merak ettiğim dijital işlerinden biri olacak. Netflix kalitesinde olacağından da şüphem yok gibi bir şey.
Dizinin konusu cidden iyi, Netflix'te olması ise ayrı bir iyi. :Z Tuttu tutmadı, reytingi düştü arttı derdi yok en azından.

1441 Productions da bize bir sürpriz yapsa ve anne-kızı Demet Akbağ ile Evrim Alasya oynasa. :bhr: :A

en74dnnwmaed2j0-jpg.95548

Dizinin konusu cidden iyi, Netflix'te olması ise ayrı bir iyi. :Z Tuttu tutmadı, reytingi düştü arttı derdi yok en azından.

1441 Productions da bize bir sürpriz yapsa ve anne-kızı Demet Akbağ ile Evrim Alasya oynasa. :bhr: :A
Aynen, o konudaki rahatlık çok mükemmel bir şey. :Z

Ya aslında çok oluru olmadığını biliyorum ama olsa ne güzel olur. TV'deki en iyi anne-kız. :bhr:

• Harika
Aynen, o konudaki rahatlık çok mükemmel bir şey. :Z

Ya aslında çok oluru olmadığını biliyorum ama olsa ne güzel olur. TV'deki en iyi anne-kız. :bhr:
Keşke Akrep'i en başında dijitale yapsaydı, ilk bölümleri Netflix tadında bir diziydi. :T:

Olursa efsane ötesi bir şey olur. :Z

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Keşke Akrep'i en başında dijitale yapsaydı, ilk bölümleri Netflix tadında bir diziydi. :T:

Olursa efsane ötesi bir şey olur. :Z
Ah keşke. En azından Netflix olunca ön yargılar kesilir çok büyük bir çoğunluk kaliteli olduğunu kabul ederdi. :(

Yetkili kişiler umarım buraya bir göz gezdiriyorsunuzdur. :A

• Harika
Dijital dizilerin artmasını o kadar seviyorum ki. Bu diziyi de izleyeceğim. Konusu güzel.
Bence dijital dizilerin bu kadar artması iyi oldu, eskiden sadece 1 yıl içerisinde 2-3 dizi olurdu şimdi önüne gelen dizi yapar oldu ve 1 yıl içerisinde 15-20 tane dizi çıkıyor.

Bu diziye gelecek olursak kaliteli bir iş olacağı kitabın konusundan belli. Ama yapım şirketine güvenemiyorum nedense. :A

Bence dijital dizilerin bu kadar artması iyi oldu, eskiden sadece 1 yıl içerisinde 2-3 dizi olurdu şimdi önüne gelen dizi yapar oldu ve 1 yıl içerisinde 15-20 tane dizi çıkıyor.

Bu diziye gelecek olursak kaliteli bir iş olacağı kitabın konusundan belli. Ama yapım şirketine güvenemiyorum nedense. :A
Her yıl ben de hangi diziler çıkacak çıkarsa kaçırmiyim diye beklerdim ama kaçacak gibi değil herkes dijitale döndü. Bu arada yapım şirketi beni de korkutuyor. Dizi bakımından pek şanslı olduğu söylenemez. :)

• Beğendim