Chandler'in aldatıldığını Joel tarafından öğrendiği sahnedeki jest ve mimikleri, tepkisi çok başarılıydı. Ancak en iyi kısım 10.dakikada Janice ile yüzleşirkenki hareketleri ve "no-no-no-no" deyişi, resmen yaşamış rolü.
Asıl ilginç olan, aslında Chandler aldatılan kişi değil, Janice'nin kocası aldatılan kişi konumunda. Bu yüzden Joel'in de telkiniyle geri adım atmayı doğru buldu ("bow out" geri çekilmek, geri adım atmak demekmiş bunu da dizi sayesinde öğrendik
) fakat cidden aşık olmuş olacak ki kendini rezil etmek pahasına ayaklarına kapıldı ve hatta ayakkabısını aldı....
Bu arada geçmiş bölümlerde detayı kaçırmış olabilirim fakat babası da eşcinselmiş sanırım, çocukken adamın biri ailemi yıktı derken annesiyle aşk yaşadı sanmıştım, babamı mutlu etti dediğine göre fakat
Naked Guy mevzusuna sinir oluyordum bir türlü göstermedikleri için fakat bu bölümde ilk defa en azından bedenini görmüş olduk iri yarı bir herifmiş. Galiba ilk ve son olacak gibi bu detay ama çok da önemli değil gizemli oluşu.
Bu sahne de oldukça komikti Joel adına