Geçen haftaki bölümü izlemeden bu bölümü izliyorum da anlmadım. Bu kaybolma mevzusu Derin'in planı değil miydi?
Tam bende anlamadım, ama Derin ava giderken avlanmış gibi gözüküyor. Planını devreye soktuğunda Asya'nın melekleri devreye girmiş galiba.Geçen haftaki bölümü izlemeden bu bölümü izliyorum da anlmadım. Bu kaybolma mevzusu Derin'in planı değil miydi?
Bu manyak komşular Derin'i mi kaçırdı? Niye kaçırdı, amaçları ne anlamadım.Tam bende anlamadım, ama Derin ava giderken avlanmış gibi gözüküyor. Planını devreye soktuğunda Asya'nın melekleri devreye girmiş galiba.
Evet, onlar kaçırdı. Derin ortadan kalkarsa Asya'nın mutlu olacağını düşündüler.Bu manyak komşular Derin'i mi kaçırdı? Niye kaçırdı, amaçları ne anlamadım.
Doğru söze ne denir.Dizinin berduşu
Kötü espri hakkını kullandın.Yeter.Bahar gelmedi, Derya geldi Haluk. (Kötü bir şeydi.)
Bir daha olmayacak.Kötü espri hakkını kullandın.Yeter.
Bence olabilir.Bir daha olmayacak.
Yok yok, ilk ve sondu.Bence olabilir.
Bahar gelmedi, Derya geldi Haluk. (Kötü bir şeydi.)
Olay ne.Kötü espri hakkını kullandın.Yeter.
Güçlü teyzeme, iyi aile babası dedi ya "bahar geldi hava soğuk" diye ondan kaynaklı bir şey.Olay ne.
Kötü ama komikti.Güçlü teyzeme, iyi aile babası dedi ya "bahar geldi hava soğuk" diye ondan kaynaklı bir şey.
İnşallah ölmemiştir.Hicran ölmedi değil mi? 😱