Yakında Alev Alev'in de üstü çizilecek hayırlısıyla.Bu haftadan itibaren:
Pazartesi: Yasak Elma
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: Mucize Doktor - Bir Zamanlar Çukurova - Alev Alev
Cuma: Son Yaz
Cumartesi: -
Pazar: Menajerimi Ara
İşime gelir, daha fazla film izlerim.Yakında Alev Alev'in de üstü çizilecek hayırlısıyla.
Yasak Elma ve BZÇ neden bıraktın? 😱Pazartesi:
Salı: Hekimoğlu ❤️
Çarşamba:
Perşembe: Bir Zamanlar Kıbrıs
Cuma:
Cumartesi:
Pazar:
Arada Geniş Aile, Seinfeld ve Film ve artı Survivor videoları
Haftaya 1 ay oluyor bırakalıYasak Elma ve BZÇ neden bıraktın? 😱
Çukurova hep aynı şeyler, senaryo diye bir şey yok dizide ama izleniyor bir şekilde. Bende sezon finalinde bırakırım artık.Haftaya 1 ay oluyor bırakalı
Bir Zamanlar Çukurova'da Behice ayrıldıktan sonra sadece 1 bölüm izledim fragmanlar bile sıkıcı. 3 saatime yazık
Yasak Elma da eski tadı vermiyor. Kaya nedeni ile kıpırdama olursa belki kısa kısa bakınırım
Sonuç olarak haklıyım bırakmakta daha çok film ve yabancı dizi izliyorum kısa ve kaliteli. En iyisiÇukurova hep aynı şeyler, senaryo diye bir şey yok dizide ama izleniyor bir şekilde. Bende sezon finalinde bırakırım artık.
Yasak Elma da sıktı çünkü entrikanın e'si bile yok artık.
Haklısın. Keşke bende bırakabilsem...Sonuç olarak haklıyım bırakmakta daha çok film ve yabancı dizi izliyorum kısa ve kaliteli. En iyisi
Yasak Elma o son garip bölüm vardıya, işte orda tepem attı ve hemen o gece bırakma kararı aldım başka türlü zor bırakırdım. Zaten İP TV'yide bozdum artık TV'den bakma ihtimalimde yoktu.Haklısın. Keşke bende bırakabilsem...
O saçma bölümü yok saydım ben. Heyecan yok haklı çocuk.Yasak Elma o son garip bölüm vardıya, işte orda tepem attı ve hemen o gece bırakma kararı aldım başka türlü zor bırakırdım. Zaten İP TV'yide bozdum artık TV'den bakma ihtimalimde yoktu.
Yiğenim izliyor, o da odasında bakıyor. Sonra bana özet geçiyor. Daha küçük olmasına rağmen iyi anlar dizilerden. Son bölüm için 'hiç heyecanlı değildi' dedi