Emre Ozansoy
Moderatör
Hele bu hafta uyandıktan sonraki kısmı sanki oynamadı yaşadıBu dizinin hastane sahneleri çok amatörce, ama oyuncuların oyunculukları izleyiciye sahnedeki duyguyu hissettirmeye yetiyor. Aslıhan Güner kaç haftadır şov yapıyor...
Gözlerimden yaş geldi izlerken. Hem Aslıhan Güner, hem İsmail Demirci oynamayı bırakıyorlar, yaşıyorlar...Hele bu hafta uyandıktan sonraki kısmı sanki oynamadı yaşadı
AynenGözlerimden yaş geldi izlerken. Hem Aslıhan Güner, hem İsmail Demirci oynamayı bırakıyorlar, yaşıyorlar...
İlk Bölüm ne demek. İlk Dakikadan beri izliyorum. Acaba biz o Kitabın hikayesini izliyor olabilir miyiz.
Büyük ihtimalle öyle. Twitter'da acaba Yıldız ile Kuzey kurgu mu diyenler de var. Umarım öyle bir saçmalık yapmazlar.İlk Bölüm ne demek. İlk Dakikadan beri izliyorum. Acaba biz o Kitabın hikayesini izliyor olabilir miyiz.
Valla ya koca hastanede defibrilatör ü 50'ye kadar yükseltebiliyor.Bu dizinin hastane sahneleri çok amatörce, ama oyuncuların oyunculukları izleyiciye sahnedeki duyguyu hissettirmeye yetiyor. Aslıhan Güner kaç haftadır şov yapıyor...
Yıldız'ın kalbi durduğunda makine de öylece duruyor. "Dııııııttttt" diye ses gelmesi gerekirken...Valla ya koca hastanede defibrilatör ü 50'ye kadar yükseltebiliyor.
Senin kadar dikkatli değilim.Yıldız'ın kalbi durduğunda makine de öylece duruyor. "Dııııııttttt" diye ses gelmesi gerekirken...
İzlerken dikkatimi çekiyor böyle şeyler.Senin kadar dikkatli değilim.
Yeni Gelin i de seyrediyor muydun?İzlerken dikkatimi çekiyor böyle şeyler.
Bende seyretmiyordum.Dizinin ilk bölümüne bakayım dedim Bella'ya hizmetçi muamelesi yapılması beni aşırı rahatsız ettiğinden bıraktım.
Bella?Bende seyretmiyordum.Dizinin ilk bölümüne bakayım dedim Bella'ya hizmetçi muamelesi yapılması beni aşırı rahatsız ettiğinden bıraktım.
Haa, dizi hakkında işte onu bilecek kadar bile bilgim yok.Jessica May 'ın oynadığı karakter.
Sonradan genel olarak konaktakiler sevmeye başlamıştı, yani o muameleler bitti.Bende seyretmiyordum.Dizinin ilk bölümüne bakayım dedim Bella'ya hizmetçi muamelesi yapılması beni aşırı rahatsız ettiğinden bıraktım.